بستنی_میقولی؟ مدیر عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1757 عنوان وقتی میام نی نی سایت افسرده میشم | مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 59 پست قصدم توهین نیست به کسیتا حالا هم با کسی دعوا نکردمولی تازگیا غمگین میشمالان تو یک تاپیکی بودم واقعا حالم بد شدشما هم مثل من هستید؟ فکر میکنید جو اینجا عوض شده؟ عاشق بستنی زعفرونــــی😎 1404/05/17 | 08:09 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بجنوردد عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 4315 خوب شد گفتی نمیدونستممن کاری با موضوع تاپیکا ها ندارم نظرات کاربرا رو وقتی میبینم خب تا جایی که میدونم ۷۰ ۸۰ درصد نظرات هیچ ربطی به مشکل استارتر نداره هر کی یه چی میگه
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 12037 قدیم بیشتر کاربران با هم دوست بودن ورفع مشکل میکردن با هم همدل بودن از شهرهای مختلف .ولی الان بیشتر دوست دارن دعوا کنن.نمیدونم چون کم سن و سالن اینجوریه یا چی
گنگسترشهر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 6019 دقیقا خصوصا بحث خیانت و روابط نامشروع زیاده، آدم ناخودآگاه این بدبختیارو جذب میکنه
بستنی_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1757 نمونه جامعه هست ببین تا تجربت زیاد بشه چقدر جامعه وحشناکه عاشق بستنی زعفرونــــی😎
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16887 من از سال ۹۵ اینجا هستم اره خیلی عوض شده قبلا خیلی خوب بود یادش بخیر قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
بستنی_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1757 خب تا جایی که میدونم ۷۰ ۸۰ درصد نظرات هیچ ربطی به مشکل استارتر نداره هر کی یه چی میگه دقیقا مشکل همینه عاشق بستنی زعفرونــــی😎
tokushiji عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 3505 آره باورم نمیشه با شاگردای کلاس هفتم میشینیم تبادل نظر میکنیم🙄 بچه مدرسه ای هیچ مردای بالای ۳۰ رو بگو
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1786 خیلیاشونم که ته ادبشون اینه رو کامنتت ریپ بزنن و با این جمله شروع میکننچه ربطی داره ....😏آخه چی بگه آدم.منم دوس دارم نیام. روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم
بستنی_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1757 قدیم بیشتر کاربران با هم دوست بودن ورفع مشکل میکردن با هم همدل بودن از شهرهای مختلف .ولی الان بیشتر ... منم همینو فکر میکنم قدیم صمیمیت بیشتر بودالان بچه سال خیلیه اینجا عاشق بستنی زعفرونــــی😎
بستنی_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1757 منم همین طور.خیلی حالم بد میشه . باید کم کم نیایم عاشق بستنی زعفرونــــی😎
بجنوردد عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 4315 دقیقا مشکل همینه خب صرف نظر کن تو سایت ببین کیا با تجربه هستن نظرات اونا رو ملاک قرار بوه
بستنی_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1757 خیلیاشونم که ته ادبشون اینه رو کامنتت ریپ بزنن و با این جمله شروع میکننچه ربطی داره ....😏آخه چی بگه ... وای دقیقاحالا مثلا تو با اسی هستی ولی اون جوابتو میده عاشق بستنی زعفرونــــی😎