2777
2789
عنوان

بیاید یه تجربه بهتون بگم 🌸

186 بازدید | 14 پست

هیچ وقت به هیچکس توصیه نکنید با اینکه خودمم کردم و همین الان دارم به شما توصیه میکنم !

آدما اون چیزی که میخوان رو میشنون وقت خودتونو تلف نکنید وقت شما با ارزش تر از حل مسائل و مشکلات دیگرانه

هرکس دقیقا همون زمانی که لازمه درسشو پاس میکنه

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی پدررو مادر؟

آره توصیه به پدر مادر روح و روانتو داغون میکنه

اینم شد توصیه باز 

شاید الان متوجهش نشی 

زمانش که برسه درد باعث میشه  درستو پاس کنی

دقیقا آخرش همون کاریو میکنن ک دوست دارن و دلشونو میخواد

میدونی ماها خیلی مراقب پولمون هستیم با اینکه همیشه بیشترشو درمیاریم

ولی هیچ وقت نگران روح و‌روانمون عمرمون که پای مسائل پیش پا افتاده بقیه داره حروم میشه نیستیم

اگه بچه درسخوان بودی بیزحمت ی نصیحتی بکن

هرچی فکرمیکنم هیچ نصیحتی ندارم دوست خوبم 

میدونی ماها خیلی مراقب پولمون هستیم با اینکه همیشه بیشترشو درمیاریمولی هیچ وقت نگران روح و‌روانمون ع ...

دقیقا

من تا دوسال پیش قبل اینک بابام فوت بشه خیلی نگرانی ها و مشکلات بقیه برام مهم بود و درگیرشون میشدم و خیلی سعی می‌کردم تا جایی ک میتونم مشکلشونو حل کنم ولی بعد بابام وقتی تبدیل شدم ب یک آدم افسرده همه اشون ازم فاصله گرفتن کسی بجز مادرم سعی نکرد آرومم کنه از همون موقع سنگ شدم واس اینجور آدمای بی ارزش دیگ اصلا کسی واسم مهم نیست یعنی الان ب حدی بی اهمیت و سنگدل شدم ک بعضی وقتا از خودم تعجب می‌کنم ک این منم؟!! 

البته این ورژن جدیدمو خیلی بیشتر دوست دارم

دقیقامن تا دوسال پیش قبل اینک بابام فوت بشه خیلی نگرانی ها و مشکلات بقیه برام مهم بود و درگیرشون میش ...

روح پدر محترمت شاد

عزیزم همیشه درد باعث تغییر میشه و   درد تو هرکس متفاوت ظاهر میشه 

خوشحالم که ورژن جدیدت متولد شده 

میگن خدا وقتی عاشق یکیه اونو از همه نا امید میکنه و‌ اون‌روی دیگه اطرافیانشو بهش نشون میده

روح پدر محترمت شادعزیزم همیشه درد باعث تغییر میشه و درد تو هرکس متفاوت ظاهر میشه خوشحالم که ورژن ج ...

ممنون گلم🥲🖤

دقیقا الان اصلا از کسی هیچ توقعی ندارم و خودم رو هم دیگ مث قبل مسئول حل کردن مشکلات بقیه نمیدونم 

آره خدا واقعا خیلی دوستم داره و اینو کاملاً احساس کردم 🥹