2777
2789
عنوان

سریال احضار

113 بازدید | 13 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم اینجا کسی هست ساعت ۶ شب سریال احضارو که ای فیلم پخش میکنه ببینه؟؟

این سریال مال سال ۹۹ هست ولی ماه رمضون سال ۱۴۰۰ شبکه یک پخش کرد 

همون سال 99 دیدم بپرس 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پشت صحنه اشم دیده بودی؟؟

نه چرا 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نه چرا

فکر کردم دیده بودی من با اینکه یادمه اون موقع این سریالو دیده بودم ولی الان باز از ای فیلم دارم میبینم قسمت اخرش به نظرم جوری بود انگار میخواستن باز بسازن 

فکر کردم دیده بودی من با اینکه یادمه اون موقع این سریالو دیده بودم ولی الان باز از ای فیلم دارم میبی ...

خوب ‌مشخصه سریال نیمه تموم بود اسم یه قسمت رو گذاشتن قسمت آخر 

نیمه تموم یعنی چی؟؟

خوب اون راننده تاکسی خیلی از زهره خوشش میومد اصلاهمه چیز رو همین طوری تموم شد 

خوب اون راننده تاکسی خیلی از زهره خوشش میومد اصلاهمه چیز رو همین طوری تموم شد

سلام عزیزم چی بگم اگه به اونجاها فیلمو کش میداد خیلی سریال طولانی میشد داستان سریال بیشتر مربوط به فرهاد و مائده بود که قسمت اخر رها پسره رو کشت