2777
2789

تو تاپیک قبل هم گفتم که مامانم ناراحتم کرد و همون روز تقاص داد. امروز هم بابام نزاشت برم مسافرت و من خیلی ناراحت شدم ولی خب گذشتم ازش الان هم فهمیدم شیشه ویترین مغازه اش شکسته😭

قلبم میشکنه دست خودم نیست ولی نمیخوام کسب مخصوصا پدرومادرم آسیب ببینن🥲چیکار کنم وقتی ناراحت میشم اینجور نشه.واسه شما هم پیش آمده؟

بنظرم شما نفرین نکردید که تقاص نفرین شما باشه. 

دلتون شکسته و خداوند می بینه. 

و زود حرف دلتون رو گوش میده. (نه برعکس بعضی زمان ها که خداوند صبر می کنه بعد جواب می گیره.) 

تاوان، یا در اصطلاح امروزی، کارما

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم اینجور میشه و من از ته دلم دلم میسوزه ولی سکوت میکنم براش و میگم خدا جوابتو میده فوری جوابش ...

من اصلا نمیتونم به مامان بابام بگم که ناراحتم کزدن از طرفی اصلا دلم نمیخواد آسیب ببینن خصوصا اگه بخاطر من و بخاطر دل شکسته من باشه🥲

من نامزدم دقیقا اینجوریه منم ناراحت شدنی به خدا میگم خدایا من ناراحت نیستما کاری باهاش نداشته باشی ...

من هم همینو میگم ولی اونا تقاصش رو میدن چون واقعا دلم میشکنه اما هرگز نمیخوام آسیب ببینن🫠🥲

خب اینجور حساب کنی شمام یکار کردی با کسی دلش شکسته بخاطر همین سفر نتونستی بری پدرت نزاشت و …

میگم بابام نزاشت برم سفر من دوست داشتم تازه دختر عموم هم تو منتظر من بود و اینجوری مجبور شد تنها بره و میدونم اونم ناراحت شده.من واقعا ناراحت شدم اما نمیخواستم بابام تقاصش رو بده🥲

من و خیلیا عذاب دادن یه شهر عذابم دادن روز به روزم خوش و خرم ترن

تو واقعیت زندگیشون رو نمیدونی اینا پدرمادرم هستن و کمی از روزمرگی‌شون خبر دارم و میبینم که تقاص دل های شکسته من رو میدن،اما من هیچجوره نمیخوام اونا آسیب ببینن.

مطمئن باش همه تقاصش رو میدن

ولی نمیخوام مامان بابام آسیب ببینن🥲🫠💔راهی هست؟؟

نمی دونم عزیزم

🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸