2777
2789

خواستم بگم تو ظاهرت مهمه

اما از نظر جهالت از عرب جاهلی ام جاهل تری

قرآن دقیق ترین برنامه برای زندگی انسان رو داده

همون غربی که کشته مردشی میخوای زبانشونو یادبگیری که بری اونجا زندگی کنی

با تمام پیشرفتش

تازه یکی یکی داره به حرفهای قران میرسه

اگر تو فایده ای از خوندن قران نمیبینی 

به معنای بی فایده بودن قران نیس

تو ظرفیت فهمشو نداری

برو چهار تا تفسیر بخون 

بعد ببین خدای تو چی گفته بهت چقدر عاشقانه گفته چقدر قانونمند گفته

متاسفم برای مسلمانی های اسمیتون

حداقل قدیما در ظاهر احترام حفظ میکردن

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

قران کلام خداس 

و با تمام وجودم عاشقشم 

اما زبان هم بخش مهمی از زندگی و واجب تر از خوندن زبان عربیه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

با بی احترامی به دیگران نمیشه نقش تربیتی ایفا کرد 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی نظر و عقیده ای داره

نباید تحمیل کرد و نه با بی احترامی جواب نظر مخالف رو داد 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

من توی تاپیکت بودم کسی چنین حرفی نزد شما نظرخواستی بقیه طبق سلیقه خودشون نظر دادن ولی هرکی میگفت زبان باهاش مخالف بودی انگار دوست داشتی چیزی که دلت میخواد رو بشنوی عزیزم

هرکس عقیده خودشو داره و حق تحمیل نداریم 

اگه کسی داره آزادانه و جدا همچین حرفی میزنه که هیچی 

اما اگه کسی ادعای مذهبی بودن داره و این حرفو بزنه همچین برخوردی منطقیه 

وگرنه دخالت توی عقاید دیگرانه 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من خودم خیلی آدم باحجابی نیستم یا خیلی مذهبی نیستم ،تیپمم خیلی امروزیه ،اما خب قرآن واقعا داخلش درس زندگیه ،بی نهااایت کتاب قشنگیه ،هرچچپیزی که فکر کنین رو میشه از قرآن فهمید

درسته حرفش درست نبوده 

ولی دیگ خودتو بالا ندون که بخوای بی ادبی هم کنی 

تو هم یکی بدتر از اونی با این لفظت

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

با بی احترامی به دیگران نمیشه نقش تربیتی ایفا کرد

به کلامدخدای تو بی احترامی میشه این رو نمیبینی؟

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

وقتی ظرفیت ندارید تاپیک نزنید

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

کلام خداست درست

اما در حد خوندن و درک کردنش همه مون سواد داریم،

بعضیام دلشون میخواد برن کلاسش مختارن که برن

اما انگلیسی ، زبان بین المللی عه و الان جز واجباته

و در ارجحیته یادگیریش .

صبح میشه این شب :)

اثبات لازم نیس

هرکس باید بنا بر اعتقاد و انتخاب خودش عمل کنه و در کار بقیه ام دخالتی نکنه 

اگر کسی علاقه ای به قرآن نداره منطقی نیست که علاقه اش رو برای دیگران هم متناسب بدونه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی