2777
2789
نخیر منم نظر خودمو بیان کردم اوناام نظر خودشونو بانظر اونا مخالفت نکردم یکیشون گفت کلاس قران چیزی به ...

والا چیزی که من خوندم بیان نبود 

تحمیل بود 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

خدا برای کسیه که دستور خدارو رعایت میکنه کسی که کلام خدارو منکر میکنه نمیتونه دم از علاقه به خدا بزن ...

شاید مسلمون نیست درکش برات انقد سخته

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا چیزی که من خوندم بیان نبود تحمیل بود

نه اصلا اینطور نیست هر دو علمن و ضروری

زبان انگلیسی ام ضروریه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

شاید مسلمون نیست درکش برات انقد سخته

راست میگی شاید کافره

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

نه اصلا اینطور نیست هر دو علمن و ضروریزبان انگلیسی ام ضروریه

ولی حرف شما داخل اون تاپیک همچین چیزی رو نمی رسوند

به هرحال هرکسی نظری داره و محترمه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

دوستان شماام کج فهمید منظورم اینه که ایشون کلاس قران رو بی فایده و تلف کردن وقت دونسته

خانوم به اصطلاح محترم 

کج فهم شمایی که پتانسیل نظر مخالف شنیدن نداری! 

اصلا حالا که اینطوریه من بشدت مخالفم با کلاس قرآن رفتن و بنظر منم کاملا وقت تلف کردن و بی معنیه این کار 

به شما ربطی داره؟ به هیچ عنوان! 

چرا؟ چون فقط نظر خواستی و شنیدی، حق دخالت و تحمیل و ارائه تحلیل های متعصبانتو نداری 

امثال شما باعث میشن همه نسبت به آدمای مذهبی گارد دار بشن 

صلاح مصلحت خویش خسروان دانند ،تو زندگی بقیه، نظرات بقیه و افکار بقیه دخالت نکننن! 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خدا برای کسیه که دستور خدارو رعایت میکنه کسی که کلام خدارو منکر میکنه نمیتونه دم از علاقه به خدا بزن ...

پیامبر با مشرکان هم مهربان بود هیچوقت هم نمیگفت خودتونو از چیزهای دنیوی محروم کنید تو که خیلی باخدایی باید بیشتر داستان هارو خونده باشی گلم پیامبر یک مردی رو دید که خانوادشو ول کرده بود فقط عبادت میکرد. گفت این کار تورو به بهشت نمیبره باید در کنار دنیا و زندگی خودت و روزمرگی به عبادت برسی. شما از ایشون بالاتری؟خدا برای همه خداست با این کارتون به جای اینکه مردمو به سمت دین بکشونی داری زده میکنی گناهه

نه نه نه من منظورم این نیستتتتتتتتتخیلی کج فهمید دارید من رو یه جاهل نشون میدیدمیگممم ایشون گفته کلا ...

نه دور از جون جاهل چیه‌خوب شاید عقایدش فرق میکنه و برای اون بی فایده ست.

اگر برای همه ارزش و احترام داشت این موضوع که دیگه الان وضعیت این نبود.

ولی چرا باید حر بخوریم ما.حرص خوردن ما باعث میشه با تندی از چیزی که فکر می‌کنیم درسته دفاع کنیم و بدتر ناحق بشه.

ولی حرف شما داخل اون تاپیک همچین چیزی رو نمی رسوندبه هرحال هرکسی نظری داره و محترمه

نرسونه ام باز افتخار میکنم به نظرم چی بالاتر از قران 

از هر کتاب و زبانی اعلا تره

در این بامن بحث میکنید؟

راست میگی شاید کافره

هرکی مسلمون نباشه کافره؟ 😐

راست میگی شاید کافره

کافر کسی که خدا رو قبول نداره 

من گفتم مسلمون نیست 

هر چند شایدم کافر بوده

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نرسونه ام باز افتخار میکنم به نظرم چی بالاتر از قران از هر کتاب و زبانی اعلا ترهدر این بامن بحث میکن ...

خواهشا وقتی منطق و ظرفیت شنیدن نظر مخالف ندارید 

تاپیک نزنید 

باز دوباره سر عقاید مختلف دعوا شده؟

هعی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نرسونه ام باز افتخار میکنم به نظرم چی بالاتر از قران از هر کتاب و زبانی اعلا ترهدر این بامن بحث میکن ...

فعلا شما دارین با همه بحث و دعوا میکنین

وگرنه کاربرا کاری به شما نداشتن

حتی اونایی که تو تاپیک قبل نظر دادن

قشنگ یه کلمه و انقدر میپیچونین یه سوتفاهم اساسی ایجاد میکنین

خانوم به اصطلاح محترم کج فهم شمایی که پتانسیل نظر مخالف شنیدن نداری! اصلا حالا که اینطوریه من بشدت م ...

جنبه تاپیک نداشتی نمیزدی که با نظر اون خانوم که به مذاقت خوش نیومده روبه رو نمی‌شدی 

الانم جمع کن خودتو تاپیکتو

ریپت قابل مشاهده نیست چون مغز زنگ زدت معلومه 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)