2777
2789

چند وقته ی سری اکانت با اسم و ملیت و عکس خارجی پیام میدن توی تلگر‌ام. که سلام فلانی هستم شمارتونو اشتباه وارد کردم و فلان

حالا موضوعاتشون متفاوته، ولی همشون عکس و اسم دختر های کره ای رو میفرستن و میگن ما از مترجم استفاده میکنیم و میخوایم بیایم ایران و این حرفا. خیلیم کتابی حرف میزنن

و جالب اینجاست اگر چیزی بهشون بفرستی دوتا تیک سین زدن نمیخوره! با اینکه اونا جوابتونو میدن اما سین نمیخوره پیام هات

این مزاحما زیادن اما اینا دیگه خیلی عجیبن. به نظرتون قضیه چیه؟؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

کلاه بردارن!!!

میگن پول میدم چنج کن

میوفتی تو دردسر

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم دیدم تو واتساپ با یکی چت کرده ،دعوامون شد گفت ایرانی نیستش طرف  ..دقیقا همینجوری بود ،عکس دختر کره ای بود ،گفت اون پیام داده اول ..بعدشم فارسی چت کرده بوده ن؟ اصلا نفهمیدم یعنی چی 😐یعنی اینم از همیناست یا فرق داره

اللهم عجل لولیک الفرج

برو توی تنظیمات قسمت حریم شخصیت قسمت شماره یه گزینه داره که نوسته با کی میتونه تلگرامتو از شماره ات پیدا کنه بعد اونجا گزینه مخاطبین رو انتخاب کن دیگه نمیتونن بهت پیام بدن خیلی کم میشه اگه هم بدن

خب سین رو که میشه غیر فعال کرد راحت خودمون هم میتونیم پیام طرف رو بخونیم طرف مقابل نفهمه تیک آبی نخوره

یا به طرف پیام میزنی طرف پاک میکنه پائین پیامی که خودمون فرستادیم میزنه طرف مقابل پیام رو حذف کرده 

یا دوطرفه پاک میکنه ولی این طرف پاک نمیشه تو بعضی تلگراما اون طرف به خیال خودش فکر میکنه پاک کرده ولی پاک نشده

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

چجوری میشه پاک کردن پیامارو متوجه شد؟

من توربو گرام داشتم چندسال پیش مثلا دوستم پیام زده بود بعد من خوندم اون دوطرفه زده بود پاک کرده بود به خیال خودش ولی پیامش تو تلگرام من بود پائین پیام نوشت که کاربر پیام رو حذف دو طرفه کرد

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

چجوری میشه پاک کردن پیامارو متوجه شد؟

یه مدت کلا تلگرام نداشتم دیگه اون توربو رو پیدا نکردم الان توربوتل دارم نمیدونم مثل اونه یا نه

یا مثلا اعلانات داغ داشت

مثلا تو پی وی کسی درحال چت بودی رو صفحه پیام میومد فلانی آنلاین شد، فلانی عکس پروفایل خود را تغییر داد، فلانی در حال تایپ است

دیگه این مخاطبها و قابلیت و گزینه هارو خودت انتخاب میکردی

من شوهرم دیدم تو واتساپ با یکی چت کرده ،دعوامون شد گفت ایرانی نیستش طرف ..دقیقا همینجوری بود ،عکس د ...

اره فارسی چت میکنن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

خب سین رو که میشه غیر فعال کرد راحت خودمون هم میتونیم پیام طرف رو بخونیم طرف مقابل نفهمه تیک آبی نخو ...

من قابلیت تلگرام اصلی رو میگم که همچین قابلیتی نداره 

ولی خب بقیشون شاید بشه

برو توی تنظیمات قسمت حریم شخصیت قسمت شماره یه گزینه داره که نوسته با کی میتونه تلگرامتو از شماره ات ...

من همه اینارو فعال کردم