2777
2789
عنوان

دوشبه با شوهرم حرف نمیزنم عین خیالش نی

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 41 پست
روانی ان

داغ کردم از دستش. کثافت تو خودت مقصر بودی ،چرا مثل سگ رفتی توقیافه برام😑😑😑دوس دارم ج ر ش بدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن زیاد با شوهراتون نسازید ...هر چقدر بساز تر بی ارزش تر ...بقول معروف زنی که خرج داره عرج داره. ...

دقیقا منم موافقم ولی اسی بنده خدا دیگه درست بشو نیست شوهرش باید تو نامزدی و عقد این کارا رو میکرد

در ضمن زیاد با شوهراتون نسازید ...هر چقدر بساز تر بی ارزش تر ...بقول معروف زنی که خرج داره عرج داره. ...

ن من خیلی کم توقعم دلمم برا خودم میسوزه نمیدونم چرا اینجورم چکار کنم آدم شم

تو بش بگو یه کیلو شیرینی بخر با خودت اشتی کن😐😂😂

میترسم پرو بشه. سکوت کنم عین خودش بهتر نیست؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
این دیگه خیلی بی ادبیع ک اینجوری بهت میگه والا از شوهرم شانس نیوردیم

میگه زبونشان درازه منم جوابش میدم فکر نکنه بی زبانم تا ساکت بشه والا ما اگر شانس داشتیم اسممان شمسی خانم بود

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

ن من خیلی کم توقعم دلمم برا خودم میسوزه نمیدونم چرا اینجورم چکار کنم آدم شم

کم کم و با سیاست باش.... برا خودت ارزش قائل شووو ...انرژی زنانه داشته باش....ی روزه درست نمیشه...با ناز و عشوه ازش کم کم بخواه...بگو مثلا می‌خوام این رژ رو بخرم برات خوشگل کنمو و... خودت شوهرت رو بهتر می‌شناسی 

میترسم پرو بشه. سکوت کنم عین خودش بهتر نیست؟

اینو بش بگو و سکوت کن 

مال من دیشب سر سفره ام نبودش سر اون خیلی کفری شدم اخه دیگه موقع شامم خودم تنها باشم سخته بعد برگشته بهم میگه شیرینی بخر...