2777
2789
عنوان

کرم پودر خریدم بگید خوبه این برند

193 بازدید | 24 پست

اسمش گاش 

دو روز دارم میزنم اوکیه بنظرم 

فقط یکم بوش متفاوته بوی تیز مثل گلاب میده

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند خریدی؟

خییییلیییی فیک داره

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

من داشتم ازین کرم پودر رنگش یادمه یکم تیره بود و بوی تندی داشت یکمم زود چرب میشد صورت

من پوستم خشکه رو من انگار جواب میده و خیلی هم پوشانندگی خوبی داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلش اگر باشه محشره 

پوشش دهی فوق العاده ای داره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

۱۶۰

فیکه عزیزم نزن این برند اشتباه نکنم دانمارکیه ایرانم نیس 

سی سی و بی بی فارماسی

یا برندای ایرانی قیمتشون هم مناسبه هم کیفیتشون خوبه

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

اصلش اگر باشه محشره پوشش دهی فوق العاده ای داره

اره اینم خوب کاور میکنه من کرم دیگه استفاده میکردم بعد چند ساعت پوستم دون دون میشد حتی پودر فیکس میزدم فرقی نمیکرد 

ولی این عالیه قشنگ میمونه بدون یه زره تفاوت و دون دون شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فیکه عزیزم نزن این برند اشتباه نکنم دانمارکیه ایرانم نیس سی سی و بی بی فارماسییا برندای ایرانی قیمتش ...

اصلش مگ چنده؟

چون من از مغازه ای گرفتم قیمتاش خیلی پایین تره نسبت ب جاهای دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40