2777
2789
عنوان

بچه هایی ک خوابگاهین دوست دارین تابستون تموم شه و باز برین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 64 پست
نوبتی چرا تمیز نمیکنید

عزیز ۴ نفرمون اوکیه ایم اما امان از اون ۴ نفر دیگ خیلی گشاد تشریف دارن باید باهاشون دعوا بیوفتی تا پاشن تمیزن کنن نوبتی هم هست ما نوبت خودمون تمیز میکنیم ولی اونا .....

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عزیزم ولشکن حرف مردموادم تو سخت‌ترین شرایط هم باشه اونا از زندگیمون کامل خبر ندارن و قضاوت میکنن ک ا ...

قضاوت نیست گاهی باید حقیقت ها را کوبوند تو صورت طرف مقابل که به خودش بیاد شما هم با این دوستی خاله خرسه بهش آسیب می‌زنید یادمه موقع کنکور بهش گفتم ببین دختر تو دانشگاه حتی رشته پزشکی قبول هم بشی باز خوشحال نمیمونی همه ریختن رو سر من چرا اینجور میگی خودش از بقیه بیشتر که نه اینطور نیست ولی من میدونستم چون شخصیتش فریاد میزنه که آهای من یک شخصیت همیشه ناراضیم به خاطر کنکور اینجور نشده از دوران کودکی حتی جنینی این شخصیت شکل گرفته اما یه جایی باید به خودش بیاد تروماهای شخصیتیش را بشناسه و در صدد رفع اون بر بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نیست گاهی باید حقیقت ها را کوبوند تو صورت طرف مقابل که به خودش بیاد شما هم با این دوستی خاله خ ...

عزیزم یادمه حتی چ برخورد های بدی باهام کردی وقتی پشت کنکور بودم ولی من بخشیدمت 

با این حال خیلی تاپیک هام و حرفام نسبت ب روزایی پشت کنکور بودم عوض شده ولی اینو نمیبینی و مدام دنبال کوبوندن منی الانم باز ممکنه شروع کنی بهم تحقیرم کنی

دلم خیلی برای خوابگاه تنگ شده آرزوم اینه چمدونم رو جمع کنم همین فردا سوار اتوبوس بشم تا ظهر برسم خوابگاه پیش دوستام .. دلم برای همه چی تنگ شده و قضیه اینه من دیگه فارغ‌التحصیل میشم این ترم ..شهریور که امتحانمو بدم دیگه کارشناسی تمومه.. غصه م گرفته خیلی ناراحتم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

منم کار پیدا کردم دوس ندارم برگردم خوابگاه... همیشه دوس داشتم الان نه🥹

ب خاطری ک دوست نداری کارت رو از دست بدی ؟؟

دلم خیلی برای خوابگاه تنگ شده آرزوم اینه چمدونم رو جمع کنم همین فردا سوار اتوبوس بشم تا ظهر برسم خوا ...

عزیزمممم تو ک هنوز تموم نشده ک دلت تنگ شده🥰 دلت برای چی تنگ میسه ؟؟؟؟

دیگه باید تمرین کنی وابستگیت کم ش،

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عزیزمممم تو ک هنوز تموم نشده ک دلت تنگ شده🥰 دلت برای چی تنگ میسه ؟؟؟؟

تموم شده دیگه دوتا امتحان دارم توی یه روز میرم امتحانم رو میدم و برمی‌گردم.. البته بعدش می‌خوام همونجا ارشد بخونم ولی خب دیگه دوستام نیستن هم کلاسی هام میرن دیگه نیستن بریم بیرون .. شبای خوابگاه آشپزی کردن دلم برای همه چی تنگ میشه ... کارشناسی با همه ی دوره ها فرق می‌کنه رفاقتا توش یه جور دیگه ست که دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عزیزم یادمه حتی چ برخورد های بدی باهام کردی وقتی پشت کنکور بودم ولی من بخشیدمت با این حال خیلی تاپیک ...

یادته طرح رشته بهداشتت در اومد برای روستا گفتی نمیتونم برم چون مامانم خیلی به من وابسته س همون جا بهت گفتم تو به مامانت وابسته ای و درست گفتم رفتار من پشت کنکور بد نبود عین حقیقت بود خیلی وقت ها هم تشویقت میکردم با تمام وجودم برات دعا میکردم قبول بشی وقتایی که ناامید میشدی. حالم گرفته می‌شد و ... ولی بدم میاد که نمی‌خواهی تغییر کنی والا تابستون که باید خوشحال و پر انرژی باشی افسرده بودی انگار به افسرده بودن عادت کردی نمیدونم چرا یه بار نمیشینی از کودکی تا الانت را مرور کنی و برای تروماهای شخصیتی فکری کنی این تحقیر نیست منم تروماهای مختلف داشتم و دارم اما دنبال بهتر شدنم خوابگاه یعنی خودتو با شرایط وفق بدی من مجبور بودم غذاهای بد دانشگاه را بخورم برای من سخت بود سخت  ولی مدام نمیگفتم وای چرا تموم نمیشه سخته فلان با خودم میگفتم خداجون تو در من توانایی قرار گرفتن تو این شرایط را دیدی ممنونم که بهم قدرت میدی که با شرایط وفق پیدا کنم

یا مثلا ما تو اتاقمون آدم خودخواهی داشتیم که خیلی زودرنج هم بود ولی من مدام میگفتم بقیه که عالین این یکی را هم من با اخلاق خوبم تاثیر میزارم روش یا یکی از هم اتاقی هام به شدت شلخته بود خب من گفتم من مسئول تمیزی تخت و خودم هستم تونستم کمکش میکنم بهتر بشه نشد هم من کاری بهش ندارم مهم نیست