2777
2789
عنوان

بچه هایی ک خوابگاهین دوست دارین تابستون تموم شه و باز برین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 64 پست
خداییش به نظر خودت فرق کردی من خیلی سعی میکنم تو تاپیک هات دیگه نظر ندم یادمه نوشته بودی حتی حوصله ن ...

خیلی داری تند برخورد میکنی خب حوصله ندارم پا بشم این جرمه ؟ ن اینک خیلی عجیب و غریب بعد اون شرایط ب شدت سخت یهو عالی نشدم 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تختتو که میتونی تمیز نگه داری کسی که تو مسائل شخصیت دخالت نمیکنه که

تخت ی تخت خیلی کوجیک ولی تو ک باید پایین بیایی بالاخره کثیفی ها رو میبینی 

جوری میشه بعد صد سال ی بار ظرف هاشونم نمیشورن و هیچ کس گردن نمیگیره اتاق جارو بزنه 

خیلی داری تند برخورد میکنی خب حوصله ندارم پا بشم این جرمه ؟ ن اینک خیلی عجیب و غریب بعد اون شرایط ب ...

شرایط سختی نبود تو از کاه کوه میسازی مث همین خوابگاه رفتنت والا منم به شدت عاشق مامانم بودم حتی بلد نبودم یه تخم مرغ بپزم از بس مامانم لوسم کرده بود و نمیزاشت کار خونه کنم ولی چهارسال راه دور خوابگاه بودم توی ترم سه بار میومدم خونه اول ترم وسط ترم و آخر ترم اما این ادا و اصولا را نداشتم چون به خودم گفتم باید مستقل شم باید بزرگ شم باید روی پای خودم بایستم 

نه عشقم من ۲۰سال پیش دانشجو بودم یه شهر دیگه ۲ساعت راهش بود بقران بهترین سالهای عمرم اونموقع ها بود ...

تو وابسته نبودی زیاد گلم ؟؟؟ چ قسمت هایی از خوابکاه رو خیلی دوست داشتی آبجی 

اگ عنوان تاپیک ها رو توی این چند ماه نگا کنی عزیزم میبینی ک خیلی فرق کرده نسبت ب گذشته 😉

عزیزم ولشکن حرف مردمو

ادم تو سخت‌ترین شرایط هم باشه اونا از زندگیمون کامل خبر ندارن و قضاوت میکنن ک افسرده ای ناله ای فلانی ... 

منم مثل شما دوست دارم زودتر خلاص شم و برم خوابگاه.

البته خوابگاه هم عذابه برام زندگی گروهی ولی باز چاره ای نیست نمیتونم خونه اجاره کنم

خوابگاه ک اوج کثیفی هست با ۸ نفر آدم باید توی ی اتاق خیلی کوچیک زندگی کنی و هر کسی ی سازی میزنه

یادمه خوابگاه ما را خواستن تعمیر کنند مجبور شدن ما را بفرستند توی یه خونه و ۱۶ نفر تو یه اتاق بودیم به مدت دو ماه بعد هم که برگشتیم ۸ نفر توی یک اتاق بودیم بله هر کسی یک فرهنگی داشت هر کسی یه سازی میزد گاهی اتاقمون شبیه هر چیزی بود غیر اتاق و ... ولی اگه equ یا همون هوش هیجانی آدم بالا باشه قابلیت وفق دادن خود با هر شرایطی را داره

تو وابسته نبودی زیاد گلم ؟؟؟ چ قسمت هایی از خوابکاه رو خیلی دوست داشتی آبجی

خب وابسته که همه یکمی هستن ولی خب من به ایندم فکر میکردم دوست داشتم رشد کنم درضمن خوابگاه که همیشگی نبود زود تموم شد

بچه های اتاق ما مهربون بودن باهم نوبتی تمیز میکردیم.من راحت بودم تو خوابگاه