2777
2789
عنوان

بچه هایی ک خوابگاهین دوست دارین تابستون تموم شه و باز برین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 64 پست
از چ نظر برات سخت لود ابجی

زندگی با بقیه

رعایت نکردناشون

بهداشت پایین

شلوغی سروصدا

نبود آرامش 

نبود فضای شخصی

بی مسئولیتی هم اتاقی ها 

همه اینا اذیتم میکنه

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام رهگذر خوبی من پارسال باهات حرف زدم خیلی خوب راهنمایی کردی ولی من به دلایلی کم کاری کردم میخواستم اگه میشه یکم در مورد کنکور باهات حرف بزنم ازت راهنمایی بخوام خیلی روحیم داغونه آیدی روبیکاتو کم کردم خیلی دوست دارم با تو حرف بزنم اگه میشه راهنماییم کنی خیلی لطف میکنید تا روزی زندم دعات میکنم میشه یکم ازت مشورت بگیرم؟

سلام رهگذر خوبی من پارسال باهات حرف زدم خیلی خوب راهنمایی کردی ولی من به دلایلی کم کاری کردم میخواست ...

سلام عزیزه دلم🩵🩵

هر چی دوست داری بگو عزیزه دلم

چشم چشم درخواست دوستی میدم بهت قبول کن بهم پیام بده اونجا توی خصوصی آیدی روبیکام میفرستم واست عزیزمم الان درخواست میرم بهم حتما پیام بده 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

سلام عزیزه دلم🩵🩵 هر چی دوست داری بگو عزیزه دلمچشم چشم درخواست دوستی میدم بهت قبول کن بهم پیام بده ...

سلام گلم مرسی ازت خیلی لطف کردی دستت درد نکنه خدا خبرت بده ممنونم واقعاااا ازت مرسی یه دنیا سپاسگزارم ممنونم که جوابم رو دادی مرسی