2777
2789
عنوان

کسایی که چادری شدن

409 بازدید | 65 پست

از قبل و بعد چادری شدن بگین

واکنش بقیه و احساس خودتون و ..

17 سالمه و خیلی وقته تو فکر چادری شدنم، اما نمیخوام نسنجیده حرف بزنم و بعدش پشیمون بشم (البته قطعا چادر پشیمونی نداره ولی خب میخوام مطمئن انتخاب کنم)

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی چادری شدم خیلی ازبه اصطلاح دوستام رو از دست دادم

ولی خیلی می ارزید

خوشحالم و میگم کاش از اول چادر رو انتخاب میکردم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به حرف بقیه توجه نکنید

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

تابستونا که اصلا نمیشه چادر پوشید

سخته ولی شدنی هست

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

من چادری نشدم اما محجبه شدم 

حس درونم خیلی خوبه 

جوری شدم که اگر موهام بندازم بیرون با خودم میگم چه ارزشی داره که تو چشم این آدمها زیبا به نظر برسم 

درکل پذیرفتم که حجاب یعنی از نظر خدا زیبا هستم از نظر بقیه هم برام مهم نیست 

من با تصمیم خودم با مخالفت خانواده چادری شدم. 

و راضیم واقعا 4 سال از انتخابم میگذره و اصلا پشیمون نیستم خیلی حس خوبی دارم.

پادکست های استاد شجاعی هم پیشنهاد میکنم گوش کنی 🌸

من وقتی چادری شدم خیلی ازبه اصطلاح دوستام رو از دست دادمولی خیلی می ارزیدخوشحالم و میگم کاش از اول چ ...

متوجهم... اتفاقا یکی از دلایل چادری شدنم اینه که موضعم مشخص تر باشه و بقیه حد و مرزا رو بیشتر رعایت کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابستونا که اصلا نمیشه چادر پوشید

من الان ۲۷سالمه از ۱۸سالگی دیگه چادر از سرم نرفت کنار

درسته سختی داره گرما داره با بچه آدم خیلی اذیت میشه

ولی اون حس امنیتی که میده بهم خیلی آرامش داره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از اول چادری بودم

ولی بنظرم اگر اطرافیانت خیلی اهل اذیت کردن هستن و از رفتار یا حرفاشون نگرانی، کم کم و اروم اروم هی پوشیده تر شو و لباسای بلند و ازاد بپوش

بعد دیگه کم کم چادر بپوش

یهویی تغییر نکن که کمتر تو چشم باشه و دهنشون بسته شه

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

به حرف بقیه توجه نکنید

اونکه آره ، ولی دوست دارم بدونم قراره با چی رو به رو بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40