2777
2789
عنوان

ایستادن قلب بچه و سقط

215 بازدید | 21 پست

جاریم تازه ازدواج کرده شاید 5 ماه الان 3 هفتس حاملس یه سونوگرافی که نباید بره زودتر رفته بعد 2 روز رفته دکتر دکتر گفته بچت قلبش ایستاده باید سقط بشه دکتر1 هفته وقتش داده سقط کنه! اگر نکنه باید بعد1 هفته بره اتاق عمل به مادر شوهرم نگفتن چون فشار خونیه بیهوش میشه  چطوری بهش بگم؟ گفتن تو عروس بزرگی باید بگی فلان.

یعنی چی ؟ یعنی بخاطر اینکه رفته ازمایش این اتفاق افتاده ؟

خب این طبیعیه تقصیر اون نیست که

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2 هفته تشکیل شده بود دکتر گفته بود

دکترشو عوض کنه جنین دوهفته اصلا مشخص نیست بابا کیسه زرده و ساک حاملگی اونموقع 

تو ازمایش خون هم مشخص نمیشه بارداری تو دو هفته بعد این تو سونو تشخیص داده !!!!

ربطی به سنو نداره قرار بود بچه بمونه با یه سنو از بین نمی‌رفت احتمالا مشکل داشته ضعیف بوده،بعدش مادرشوهرت که بچه نیست چرا بیهوش بشه اون الان باید به عروسش دل گرمی بده

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ربطی به سنو نداره قرار بود بچه بمونه با یه سنو از بین نمی‌رفت احتمالا مشکل داشته ضعیف بوده،بعدش مادر ...

خیلی فشار خونیه منم سر بچه اولم سقط داشتم  بهش گفتن تا2 روز بیهوش بود داخل بیمارستان بستری بود

قراره امشب بره اتاق عمل

دوتا سونو گرافی باید تایید کنن قلب کار نمیکنه 

بعدم برای جنین به این کوچمی نمیفرستن عمل که 

اول بستری میکنن قرص میدن سقط بشه 

اگه نشد بعد میبرن عمل

آخه سه هفته حاملگی، گفتن و جار زدن داشت؟ 

من پنج ماه و نیم بودم، به مادرم و خواهرشوهرم گفتم. 

دیگه سه هفته اصلا حاملگی حساب نمیشه که به جاری و مادرشوهر و فامیل گفتن. دکتر میگفت تا سه ماه اصلا درباره حاملگی تون چیزی نگید، چون امکان سقط وجود داره

شما قبول نکن بگی

بچه دو هفته هم عادی قلب نداشته باشه

یه جای کار میلنگه

کلا جاریت نصف روز بیمارستان کلا نفهمه مادرشوهرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)