یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم همه ماها این حس رو گاهی پیدا میکنیم اون همون موقعس که شیطان میاد وسط خوشحال میشه ازناامیدی ما وهی وسوسه میکنه نماز نخون ولشکن و.... ولی هرجور شده سرپا بایست بامشکلات بجنگ توکل بخدا کن..... دیگه هیچکدوم ازما بالاتر ازحضرت زینب نیستیم چقدر داغ تویه نصف روز دید داغ برادر پسربرادز... بچه هاش... اگه ما بودیم همون اولش دیوونه میشدیم میمردیم اما ایشون نماز شبش رو پا میشه اونشب میخونه... بعدشم همه عالی نیستن همه ازدم مشکل دارن یکی پولداره اما وسواس داره وبه جنون رسیده اون یکی پولداره شوهرش خیانتکاره اون همه چیزش خوبه بهترین دانشگاه ورتبه و.... اما افتاده تو دام فساد بی نمازی و.... خب اینم نعمت ازدست دادن خدارو داره.... خاهرم نمازت ترک نکن بخون الان دقیقا آخرالزمان هس..... وایمان هرکی حفظ کنه پاداشی داره غیر قابل تصور.... آخرالزمان مشکلات صدبرابرع.... همه اینا آزمایش هس خداکنه پیروز بیرون بیاییم یامهدی ادرکنی ولاتهلکنی