2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 9100 شدم. البته 3 تا درس رو کلا نخونده بودم، 2 تا درس هم نصفه نیمه.

خوبه براش...آزمون های بعد مهر مهمتر میشه چون داوطلب های بیشتری داره

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

تراز خوب در آزمون ماز که سطح آسون‌تری نسبت به قلمچی داره بالای ۱۰ هزار هستش

به چه حسابی میگی ماز آسون تره؟؟

زیستش که خیلی زیاد و ریاضی هم به مقدار زیادی سخت تر از قلم چیه. اینو همه مشاوران و دانش آموزان میدونن

به چه حسابی میگی ماز آسون تره؟؟زیستش که خیلی زیاد و ریاضی هم به مقدار زیادی سخت تر از قلم چیه. اینو ...

ببین عزیزم

بنده سال کنکورم هم آزمون ماز دادم و هم آزمون قلمچی دادم، در سالی که من کنکور داشتم ماز توی برخی از دروس از قلمچی واقعاً راحت‌تر بود، نه این‌که من این رو صرفاً بگم، اون سال خیلی‌ها با من هم نظر بودن.

امّآ دقت کن این‌جا استثنا داریم، ماز هر سال با توجه به رویکرد کنکور اون سال سؤال طراحی میکنه.

مثلاً سال ۱۴۰۳ کنکور آسون بود، ماز اون سال هم آسون شد

سال ۱۴۰۲ سخت بود، ماز اون سالم سخت شد.

حالا این‌جا دو تا احتمال داریم، اول این‌که چون کنکور سال ۱۴۰۴ سخت بوده ماز امسال هم میتونه سخت بوده باشه و یا این‌که ماز باز هم سطح خوبی داشته و برای شما سخت بوده.

در ضمن گارد‌گیری برای کسی که تجربه خیلی بیشتری از شما که اول راهی داره درست نیست، روز جلسه کنکور شما متوجه میشی کدوم سخت‌تر بود.

در ضمن سخت‌تر بودن به معنای بهتر بودن نیست، بعضا ماز بیشتر شبیه کنکوره

این سؤال روهم از همون خیلی از مشاور‌هایی که این رو می‌دونن می‌پرسیدی بهتر بود.

ببین عزیزمبنده سال کنکورم هم آزمون ماز دادم و هم آزمون قلمچی دادم، در سالی که من کنکور داشتم ماز توی ...

گآرد برای چی گلم؟

من تجربی خودمو گفتم که امسال هم ماز داشتم هم قلم چی و همیشه درصدای زیست و ریاضی قلم بیشتر می‌شد. بقیه بچه هامونم همینطوری بودن من استثنا نبودم

شاید زمان شما ماز آسون تر بوده