بعد امروز حرکات پارو زدم خیلی خسته شدم حالت تهوع گرفتم انگار مبخاستم بیفتم رو زمین چرا ؟؟بابد حرکات پارو از کم شروع کنم؟؟؟, ی سوال دیگه من برای حجم باسن کار میکنم روزی دوتا سفیده تخممرغ بسمه برای پروتیین و عضله سازی تشکر..قدم 160 وزنمم فک کنم 65باشم ی مدت رژیم داشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گرم کن حرکات دست و پا. و ترکیبی انجام بده بعد کم کم پا البته پا تنها نه دست و بقیه ام انجام بده
من دست رو کامل انجام میدم یعنی برای افتادگی سینه انجام میدم بعد ک تموم شد پارو انجام میدم چطوری یعنی ی ست دست برم بعد ست بعدی رو پا انجام بدم بعد دوباره ست مخصوص دست رو برم بعد دوباره پا اینجوری؟؟بین ست ها چقدر باید استراحت بدم به خودم
دوتا سفیده کلا رو هم ۱۲ گرم پروتین به زور داره داره
شما باید به ازای هر کیلو از وزنت ۱ گرم پروتین بخوری این حداقلشه تازه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
منوحه نمیشم یعنی چقدر بخورم سفیده ..شما پیشنهادتون چبه
تخم مرغ مثلا ۳ تا بزار یکیشو کامل بخور با ۲ تا سفیده
فیله مرغ و خوراک لوبیا و تن ماهی بدون روغن هم هر روز باید بخوری
پروماست ، پرومیلک ، پرو بستنی
اینقدر چیزایی پروتینی باید بخوری تا ۶۰ گرم پروتین مورد نیاز بدنت تامین بشه.
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)