2777
2789
عنوان

چه گوشی بخرم؟ چه مدلی خوبه؟

213 بازدید | 24 پست

بچه ها یه گوشی میخام قیمتش بین پونصد تا یه تومن. دو سیم باشه و حافظه داخلی خوب داشته باشه. اندرویدش ۶ یا ۷ باشه 

راهنمایی میکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به هنوع استفادتون داره معلومه شما اندروید 7 بخرین بهتره حافظه گوشی شرط اول مقدار رم مهمه برای سریع بودن گوشی اندازه صفحه گوشی باطری  دوربین هم پشت هم سلفی و..........

ببینین گوشی یک وسیله سلیقه ای حساب میشه و در کنارش بودجه ای که دارین

منم الان میتونم بهتون بگم نوت 5 یا نوت 8 بگیرین ولی واقعا به دردتون میخوره صد در صد با این اوضاع مالی بیشتر کسانی که الان میخوان گوشی بخیرن دنبال چیزی هستن که کم کم 3 سال براشون بمونه به تمام اینا توجه کنین

ببخشید زیاد حرف زدم

باد مي وزد …   ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است . . 
بستگی به هنوع استفادتون داره معلومه شما اندروید 7 بخرین بهتره حافظه گوشی شرط اول مقدار رم مهمه برای ...

بله عزیزم درست حدس زدی من گوشی که الان دستمه رو 3 سال پیش خریدم و هنوز سالم نگهش داشتم هیچ مشکلی نداره فقط اندرویدش کمه دیگه همه برنامه ای نمیتونم روش نصب کنم . الانم یه گوشی میخام تا ۴ سال واسم کار بده. البته خودمم خیلی مراقبت میکنم ها

بله عزیزم درست حدس زدی من گوشی که الان دستمه رو 3 سال پیش خریدم و هنوز سالم نگهش داشتم هیچ مشکلی ندا ...

میتونم بدونم رنج قیمتتون چقدره که با توجه به اون چند تا مدل بهتون معرفی کنم

باد مي وزد …   ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است . .