2777
2789
عنوان

شوهرم از خونوادم توقع کمک مالی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3837 بازدید | 104 پست
وای چقدر پرروهه که زنگ زده به مامان باباتچجوری گفته روش نمیشه به خانوادش بگه که به خانواده تو بگه؟

اره ازهمین ناراحتم بهشم گفتم نگی یه وقت ناراحت میشن من وضع مالی خونوادم میدونم اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چرا به خانواده خودش زنگ نمی‌زنه اصرار می‌کنه شما اول زنگ بزنی بهش بگو برو به خانوادت بگو اگر کمکت کردن دادن بعد منم میرم به خانواده‌ام می‌گم ازشون ببینم می‌تونم کمک بگیرم یا نه ببین این کارو می‌کنه یا نه 

ببین چرا به خانواده خودش زنگ نمی‌زنه اصرار می‌کنه شما اول زنگ بزنی بهش بگو برو به خانوادت بگو اگر کم ...

نمیگه میدونم خونوادش سطح مالیش بالاست ولی دریغ از یه سرسوزن چیزی بدن ولی من توقع ندارم هیچ وقت کمکی نخواستم ازشون

نمیگه میدونم خونوادش سطح مالیش بالاست ولی دریغ از یه سرسوزن چیزی بدن ولی من توقع ندارم هیچ وقت کمکی ...

پس نه خودت به خانوادت زنگ بزن نه بزار زنگ بزنه به خانوادت به پدر و مادرتم بگو اگر زنگ زد برگردن بگن ما نداریم که بخوایم بهتون کمک کنیم رایط مالیمون خوب نیست چرا به پدر و مادرت زنگ نمی‌زنی اگر پول کم دارید

میگه اگه خونوادت کمک کنه منم به خونوادم روم میشه بگم

بگو ندارن کمک کنن وظیفه‌ای هم ندارن کمک کنن آخه ببخشید ولی چیکار می‌کنید شوهراتون انقدر پر توقع میشن نسبت بهتون نسبت به خودتون که هیچی نسبت به پدر و مادرتونم انقدر پر توقع میشن چرا به انقدر بهشون رو می‌دید 

میگه اگه خونوادت کمک کنه منم به خونوادم روم میشه بگم

ببین چه زرنگن توپ رو انداخته تو زمین تو که اگر اونا نتونستن اینم زنگ نزنه معذرت می‌خوام اگر طلا می‌فروشی خونه به نام خودت بزن اگر نه خرید نکن