2777
2789
عنوان

شوهرم از خونوادم توقع کمک مالی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3837 بازدید | 104 پست
ادم نمیدونه چکار کنه😔

عزیزم چقدر ساده ای بگو بابای من نداره تو اگه خونه بهتری میخوای به ننه بابات بگو بهت پول بدن والا جور زیاده خواهی شوهر شمارو که پدرزنش نباید بکشه حواست باشه اگه میخوای طلا بدی یه دست خطی ازش بگیر که خونه خرید فلان دنگش باید به اسمت باشه ازش امضا بگیر و گرنه نده اصلا

چه دامادا پررو شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بابام بهم زنگ زد قسم خورد ک پول بازنشستگی شون ندادن ک بهم کمک کنن اشکم درومد

بمیرم الهی 

منم خانوادم بزور اجاره خونه خودشون جور میکنن تو یه اتاق هستن همش میگه چرا خانوادت کمکمون نمیکنن خانواده خودش یه پر کاه هم بهمون ندادن هر ماه به پدرش پول میده با خانواده من اینجور انشالله خیر نبینن

واقعا متاسفم شدم

مگر ازدواج چیه که اینقدر خودتون رو به خاطرش تحقیر می کنید و البته خانوادت رو

بگو مگه برای جهیزیه خانواده تو کمک کردند که برای خونه خانواده من کمک کنند؟؟

از این مرد شوهر خوبی در نمیاد از من گفتن بود

هم بی شخصیته و هم گداگشنه

نه مثلا اگه داداشم یه تیشرت میخرد می‌گفت چرا بابات براش خریده حالا از تیشرت بگیر تا ماشین و خونه حتی ...

وای شوهر منم بابام برای خواهرم ماشین خرید پدر منو درآورد بعل مثلا میخواستن عوض کنن ماشینشو توقع داشت که اون قبلی رو بدن به من تا دستم راه بیوفته 

وکلا ازشون توقع مالی داشت پدرم دراومد دیگه واقعا

هر شب گریه میکردم فک کن بهترین دوران زندگیم همش با استرس گذشت که باهام دعوا نکنه

خیای سخته میدونم کشیدم هنوزم میکشم داستان هاشونو 

میگه مامان بابات حقوقشونو چی کار میکنن؟

مامانم براش عیدی ساعت ۸۰۰ تومنی به قیمت عمده خرید از جای خوب بعد که قیمتشو فهمیده برگشته میگه ۸۰۰ تومنم مگه پوله

این درحالیه که ما بیشترین کادویی که از پدرمادرش گرفتیم سر تولد نوه هاشون ۱۰۰ تومن بوده عیدی که ۵۰ تومن 

اصلا نمیدونیا 

الان جهاز من همه خارجی بود ولی برای ابجیم نتونستن خارجی بگیرن خیلی گرون شد همش ایرانیه اونو نمیبینه اصلا به روی خودش نمیاره

خیای سخته میدونم کشیدم هنوزم میکشم داستان هاشونو میگه مامان بابات حقوقشونو چی کار میکنن؟مامانم براش ...

شما ورامثل خودش رفتارنمیکنید؟انقدرکه کلافه بشه هرچی هم گفت توجه نکن مثل خودش باش وحساب حقوق وپول باباشو ازش بخواه و...