2777
2789
عنوان

شوهرم از خونوادم توقع کمک مالی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3836 بازدید | 104 پست
بگو ندارن کمک کنن وظیفه‌ای هم ندارن کمک کنن آخه ببخشید ولی چیکار می‌کنید شوهراتون انقدر پر توقع میشن ...

بخدا هیچی اصلا نمیدونم چکار کردم خودمم نمیدونم خونوادم سالی یه بارم نمیاد خونمون من ۱۰ساعت دورم ازشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازکی تاحالا خانواده عروس کمک میکنن اونم یه معلم😐خیلی پرو تشریف داره شوهرت

منم از کارش شدیدا ناراحتم صبح تاشب میرم سرکار ک آخر منو خجالت زده بکنه پیش خونوادم 🥹😔

نمیگه میدونم خونوادش سطح مالیش بالاست ولی دریغ از یه سرسوزن چیزی بدن ولی من توقع ندارم هیچ وقت کمکی ...

عزیزم اشتباه میکنی از خانوادش توقع نداری.اتفاقا باید زبون دار باشی بگی همونجوری که خانواده من هزینه کردن جهاز گرفتن شماهم وظیفتونه خونه بگیرین.مثل خودشون پررو بازی دربیار

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
بخدا هیچی اصلا نمیدونم چکار کردم خودمم نمیدونم خونوادم سالی یه بارم نمیاد خونمون من ۱۰ساعت دورم ازشو ...

ببخشید شوهرت خیلی وقیح 

بهش بگو همونجوری که تو روت نمیشه از خانوادت کمک بخوای منم روم نمی‌شه به خانوادم کمک بخوام چرا من اول زنگ بزنم به خانوادم بگم تو زنگ بزن بگو من خانواده‌ام اوضاع مالی خوبی ندارن خانواده تو که اوضاع مالی خوبی دارن زنگ بزن ببین کمکت می‌کنن یا نه 

میگه اگه خونوادت کمک کنه منم به خونوادم روم میشه بگم

اتفاقا بگو ماشالا خیلی رو داری با خونوادش تماس بگیر بگو پسرتون میخاد خونه بخره کمکش کنین.. مگه وظیفه بابای منه که پسرتون از بابام انتظار کمک داره خونواده دختر جهاز میدن که اونم دادن تموم شده یا قد پولش خونهدبگیره یا پدرومادرشین کمکش کنین برا پسرتون بنام خودش میخره بنام زنش که نمیخره منتی سرم باشه...

با پدرت توی خفا صحبت کن بگو قرونی پول نده ایشون بنام خودش میزنه بنام شما که نمیزنه توقع و انتظار بیجا داره... طلاهاتم نده بگو پس دونگی بنامم میزنی که انتظار و توقع فروش طلاهامو داری؟؟؟؟