2777
2789

من مثلا کناره های گاز رو با سیخ چوبی وخلال دندون تمیز میکنم 

😂اگ جرم باشع دربیاد

با سرکه و مایع ظرف شویی وجوش شیرین قاطی میکنم برای سطوح مثلا 

قشنگترین تعهد عمرم ، متعهد شدن به قلب تو بود 🤎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمیزی و سلیقه فقط خونه مامانم.ولی خب ماها رو راه نمیده خونه چون کثیف میشه .هر چیزی جای مخصوص خودشو داره به نحو احسن.البته منم ازش یاد گرفتم و اینکه هیچ چیز به درد نخوری نمیزارم تو خونه باشه بدم میاد چیزی که لازم ندارم جمع کنم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
من اومدم بگم خوش بحالشون🌹🌹من تو عمرم نتونستم یه روز هم خونه زندگی رو دسته گل نگه دارم😞😞

عزیزم اینجور نگو همه که همیشه مرتب نیستن 

مهم تمیزی بهم ریختگی اشکال نداره که

آشپز خونه باید تمیز باشه ،من اکثرا هر روز گاز رو پاک میکنم ،سینک رو هفته ای چند بار ضد عفونی میکنم هفته‌ای یکبار جارو میکشم و گرد گیری میکنم ،سرویس رو هفته ای یکبار با جرمگیر و هفته ای چند بار با آب و فرچه تمیز میکنم ،هود رو حداقل ماهی یک بار با اسپری چند کاره کامل پاک میکنم 

صابونو رنده میکنیم 

میریزیم لای دستمال کاغذی میذاریم بین تشک و لحاف و لباس ها 

همیشه بوی محشری میدن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

تمیزا لایکم کنید😍☘️

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من خونه تمیز میکنم بعد برمیگردم پشت سرمو نگاه کنم می‌بینم بچم باز بهم زده یعنی جدیدا خونه ما مرتب ن ...

اره دقیقا منم همینطور ولی این بهم ریختگیه با تمیزی تفاوت داره بنظرم