2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اگر این روز به نیت آرزوت ،یه خرید کوچیک بکنی به اون آرزو می‌رسییه جور قانون جذبهو اینکه هیچ سن ...

خوب وقتی هیچ سندیتی نداره چرا اینکار رو میکنید؟

یه موقع نتیجه عکس بده چی؟مثلا یسری افراد با برنامه قبلی این ۱۳ صفر رو تبلیغ کرده باشن.

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

خوب وقتی هیچ سندیتی نداره چرا اینکار رو میکنید؟یه موقع نتیجه عکس بده چی؟مثلا یسری افراد با برنامه قب ...

چه برنامه ای مثلا؟ 

من کلا اهل خرافات نیستم،به جادو جنبل هم اعتقاد ندارم،اما بدم نمیاد از این رسم،چون به اقتصاد رونق میده تو این کسادی بازار

چه برنامه ای مثلا؟ من کلا اهل خرافات نیستم،به جادو جنبل هم اعتقاد ندارم،اما بدم نمیاد از این رسم،چون ...

ولی به نظرم ۱۳ صفر برید خرید کنید به امید اینکه چیزی جذبتون بشه خیلی خرافاته.

مثلا مثل اونکه میگفتن قدیم ها نعل اسب بزنید جلو در مغازه رونق پیدا کنید که یه فلسفه پلیدی پشتش بود.

آره اگر از اون دیدگاه رونق اقتصادی باشه خوبه.

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

ولی به نظرم ۱۳ صفر برید خرید کنید به امید اینکه چیزی جذبتون بشه خیلی خرافاته.مثلا مثل اونکه میگفتن ق ...

آره به هر حال خرافاته، من که یادم می‌ره کلا آرزوم چی بوده