2777
2789

با خواهرشوهرم‌همیشه مشکل داره. درصورتی که اون با هیچکسی بد نیست.حتی همین جاریم. یک بحثی داشتن توی خونه پدرشوهرم که پدرشوهرجوگیرمم پشت عروس فتنه درومد و دختر و دامادش رو با فحش و کتک بیرون کرده. 

جاریم و خواهرشوهرمم هم خونشون توی یک ساختمونه هم کارشون شراکتیه.

حالام برادرشوهرم گفته برنمیگردم خونم و جاریم رو نگه داشته خونه پدرشوهرم. اونم تا تونسته خوش خدمتی کرده و به مادرشوهرم گفته اینجوری شوهرداری میکنن!

اما حالا بعد از ۴ روز حسابی گریه کرده که غلط کردم میخوام‌برگردم خونم.

برادرشوهرمم گفته اصلا. تا وقتی خونه رو جدا نکنیم همینجا میمونیم.

اینم بگم جاریم توی این دعوا به همه تهمت زده بود.

ولی واقعا خواهرشوهرم ادم خوبیه و کلا بی ازار.

پر از خیال🙂‍↔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانگذره ادمی ناحق میکنه خبر میبره میاره ورهم شوری میکنه فتنه میکنه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چه کاری از دست ما برمیاد عزیزم؟

بهتیرین کامنت

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چه کاری از دست ما برمیاد عزیزم؟

نمیخوام دیگه با جاریم ارتباط بگیرم.

من از اول شناخته بودمش که چقد پست و پلیده.

اما چندبار شوهرم اونو کوبیده تو سر من. خیلی ناراحت شدم از این قضیه. اما از اینکه دستش رو شد حسابی خوشحالم.

اینم بگم از هر نظری که بگی من ازش سر ترم

پر از خیال🙂‍↔️
نمیخوام دیگه با جاریم ارتباط بگیرم.من از اول شناخته بودمش که چقد پست و پلیده.اما چندبار شوهرم اونو ک ...

خیلیم عالی

شما فقط تلاشت و بکن کلا رابطه ت با خانواده شوهر محدود بشه

و اصلا هم دخالت نکن و طرف کسی و نگیر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دخالت نکن

نه اصلا 

فقط اونجایی دخالت کردم که پای منم کشیده بود وسط و چنتا دروغ و تهمت بی خود و بی ربط زده بود.

واقعا ادم حسودیه. درکش نمیکنم. الانم چون پدرشوهرم کلی ول توی حسابش داره واسه اون نقشه دارن.

ولی من و همسرم هیچوقت نه از پدرش کمک گرفتیم و چشم داشتیم به کمکش

پر از خیال🙂‍↔️
دودش به چشم خودش رفت که گریه اش برا چی بود؟اونی که میشناسه خواهر شوهرتو اونم رو میشناسه چه جور ادمیه ...

باورت میشه اینقد توی حیاط واسه بچه های خواهرشوهرم نفرین کرده بود که همه همسایه ها جمع شده بودن؟!

بعد پدرشوهرم پشت این ادم درومد

پر از خیال🙂‍↔️