2777
2789
عنوان

جاریم با فتنه ای که به پا کرد باعث دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 29 پست

باید ر..ید سر قبر همچین پدری

بشینه تا عروس براش 💩 طلا ب..رینه😂

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت میشه اینقد توی حیاط واسه بچه های خواهرشوهرم نفرین کرده بود که همه همسایه ها جمع شده بودن؟!بعد ...

متاسفانه بعضیا چون پسر دوستن زنشم برا همون دوسدارن ... حالا تهش میبینه چه حماقتی کرده 

خب جاریت هر کاری کرده به شما چه مربوطه که کاسه داغتر از اش شدی. هروقت با شما دعوا کردن و پای شما به دعوا باز شد اونموقع بیا. بعدشم الان شما چیکاره حسنی؟ تو دعوای داداش و خواهرش دخالت نکن... جاریتونم به خودش مربوطه.

فقط متاسفم برای پدرشوهرت که پشت دخترشو ول کرد اون عروس خودش پدرومادر داره ولی اون دختر پشت و پناهش پدرومادر خودش هستن پدرشوهرت خیلی ظلم کرده در حق دخترش میتونست اصلا دخالت نکنه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

متاسفانه بعضیا چون پسر دوستن زنشم برا همون دوسدارن ... حالا تهش میبینه چه حماقتی کرده

اخه برعکسشم زیاده. خواهر شوهرای فتنه ای که عروسارو میچزونن. من دوستم همین مشکل رو داره. یکی از خواهر شوهراسش با همه عروساشون مشکل داره عروز بزرگه رو دخالت کردن بنده خدا سالها قطع رابطه بود این اواخر هم سرطان گرفت فوت شد عروس وسطی که خیلی مراعات میکرد و احترام، کاری کرد به مشکل خوردن. عروس کوچیکه هم کم با این مشکل داره فقط فرقش اینه رکه جواب میده و اتفاقا شوهرشم پشتشه.

اخه برعکسشم زیاده. خواهر شوهرای فتنه ای که عروسارو میچزونن. من دوستم همین مشکل رو داره. یکی از خواهر ...

بله برا من هم خواهرشوهر و هم جاری عفریته نصیبم شده کاملا درک میکنم ... متاسفانه کاریش نمیشه کرد جز اینکه دیگه نخای ریخت نحسشونو ببینی دلیلی نداره هی ببینیشون و هی حرص بخوری تهشم مریض شی بمیری

خب جاریت هر کاری کرده به شما چه مربوطه که کاسه داغتر از اش شدی. هروقت با شما دعوا کردن و پای شما به ...

اگر تو دعوای پدر شوهرت و دخترش و بسرش دخالت کنی،اینها چند وقت بعد باهم خوب میشن شما میشی بده،تمام کاسه کوزه ها سرشما میشکنه. 

چقدر خاک پدر شوهرت تو سر بوده که طرف عروسشو گرفتهپس فردا پیر بشه عروسش محل سگم بهش نمیده

یکی از آشناهای ما،انقد پسر درست بود حتی وصیت کرد همه اموالش برای پسراشه و دخترا سهمی ندارن،وقتی زمین گیر شد دختران لج کردن گفتن همون پسرا و عروسات  بیان ازت نگهداری کنن،یه مدت نرفتن ولی دیدن عروسا به کتفشونم نیست باز دلشون سوخت و هرکدام یک هفته میرفتن و نگهداری میکردن ازش،ولی بازم دیدگاه پدرشون همون موند 

اسی میدونم چی میگی

من بخدا عاشق مادرشوهر و خواهرشوهرامم و رابطم با جاریام خوب بود

جاری اخریه اومد(بماند یه بچه داشت و از همه پنهون کرده بود و برادر شوهر من فوق تخصص بود) بیشرف پشت سر تیکه مینداخت جلو رو کادو میداد

اما من اصلا نمی تونستم نفرتم رو پنهون کنم

مادرشوهرم که مثل مادرمه تو روم گفت بهش حسودی می کنی

گذشت و گذشت بعد ۲ سال ذات کثیفش رو شد که بخاطر پول چه کااااارهایی که نکرده الان همه فحشش میدن

ولی حرفای اون روزاشون از دل من نرفته🥲💔

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

شما از کجا میدونی،پدره دخترشو بهتر میشناسه مطمین باشین.

یادت نره که بچه هارو پدرومادر تربیت میکنن و حتی اگر دخترش ایراد داره به خودش برمیگرده نباید آنقدر بی رحمانه رفتار کنه به هرحال میدونیم پناه دختر بعد از خدا پدرش هست از کی تا بحال پناه عروس پدرشوهر بوده

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

یادت نره که بچه هارو پدرومادر تربیت میکنن و حتی اگر دخترش ایراد داره به خودش برمیگرده نباید آنقدر بی ...

ببین حرفتون درست اما مگه پسرشون رو اینا تربیت نکردن. اگر قراره عادلانه رفتار کنن پس باید برای خراب نشدن زندگی پسرشون،اگر میدونن دخترشون مقصره بزنن تو دهنش تا دست و پاشو جمع کنه. بعدشم مطمین باشین اکثر پدر شوهرا  دختراسونو بیشتر دوست دارن و به خاطر عروسشون،حتی اگر دخترشون فتنه باشه،با دخترسون همچین رفتاری نمی کنن. 

ببین حرفتون درست اما مگه پسرشون رو اینا تربیت نکردن. اگر قراره عادلانه رفتار کنن پس باید برای خراب ن ...

بله پسر رو تربیت کردن و کاملا معلومه به پسر عزت و احترام گذاشتن و با عزت نفس شده متاسفانه بعضی خانواده ها خیلی پسر دوست هستن و اطرافمون کم نمی‌بینیم اینطور خانواده هارو و بهتره خودمون رو نگذاریم جای کسی مثلا شما خودت رو بگذاری جای عروس و نظر بدی یا من جای دختر وقتی از بالا و بی طرف به موضوع نگاه کنی میبینی کار پدر بد بوده حتی اگر عروس رو بیرون میکرد هم کارش زشت بوده بزرگ باید بزرگی کنه که تنش کم بشه نه بدتر تنش درست کنه

باورت میشه اینقد توی حیاط واسه بچه های خواهرشوهرم نفرین کرده بود که همه همسایه ها جمع شده بودن؟!بعد ...

خدا از سر تقصیراتش بگذره دلم برا خواهرشوهرت سوخت اینجا برعکس پدرا هوای دختراشونو بیشتر دارن تا عروساشون