2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیا خریدین امروز

116 بازدید | 20 پست

من دو تا جاکلیدی یکی واسه ماشین برا خودم

یکی برا خونه

ی ماشین اسباب بازی برا اینکه ی بچه دیگه هم بیاد

یه مقنعه برای معلم شدنم( آزمون استخدامی دادم)

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

آیا می دانستید که روز ۱۳صفر روزی بود که جایزه افرادی که در کربلا هر کدوم جنایتی کردند داده شد.

بیشترین جایزه رابه ده نفری دادند که نعل  تازه بر اسب ها زدند و بر بدنهای مطهر روز عاشورا تاختند.

حالا چطور دشمن برای این روز برنامه ریزی کرده که برید طلا بخرید یا چیزهای دیگه ویک سری خرافات روی هم رفته چنین روز غم باری رابرای ما مبارک کرده باخرافات ساختگی.

یک طلافروشی گفته اینقدر در این روز طلا فروختم که درطول سال نفروختم.

تا کی دشمن می خواهد به حماقت های ما بخندد..👽

تا کی می خواهیم دنبال خرافات باشیم.

کاش بیشتر مطالعه می کردیم.

کاش بیشتر فکر می کردیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبلا داشتم جا سوییچی براماشین میتونم دگه نخرم همون بحاش نیت کنم دیگ بیرون باژار نزم بخرم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

آیا می دانستید که روز ۱۳صفر روزی بود که جایزه افرادی که در کربلا هر کدوم جنایتی کردند داده شد.بیشتری ...

سند بدین‌ب این حرفتون

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
واقعا جواب میده؟

من ی بار خریدم شد(سال اولی ک نی نی سایت گذاشتن) امسالم گفتم امتحان کنم

چه بامزه

اعتقادی ندارم به این موضوع و خب همه همه میدونن که سندیت نداره ولی همینکه دلم آدم بهش خوش میشه و امیدواری رو تو وجود آدم ایجاد میکنه جالبه😄

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
عصری میرم یه جاکلیدی واسه زمین یا ویلا میگیرمبا یه سکه پارسیان

ان شاءالله که میخرین

یه بار دیگه فهمیدم خرافات تمومی نداره

من اعتقاد تام ندارم،انرژیه فرستادم ببینم میشه یا نه

همه اینا خرافاته وقتی تلاش کنی ب نتیجه میرسی الان شما تلاش کنی برا آزمون موفق میشی و پول داشته باشی میتونی ماشین بخری 

الان منی ک پول ندارم تا سرکوچه برم هی برم دسته کلید بخرم چ فایده داره 

حالا ان شاءالله اونایی ک اعتقاد دارند برآورده بشه