2777
2789
عنوان

دوستای دوره دبیرستان

70 بازدید | 13 پست

من امسال میرم دهم 

خیلی نگران درسمم 

ولی تنهام و دوستی ندارم

البته شاید همکلاسیای قبلیم باشن

اما خب اگه تنها باشم بد نیست؟ قبلا اصلا دغدغه تنهایی نداشتم زیاد برام مهم نبود ولی الان برام مهم شد نمیدونم چرا 

نه بابا مهم نیست تمرکزت رو بزار رو درست اتفاقا دوستای جدیدتر و بهتر پیدا می‌کنی و بنظرم هیچ دوستی هم مثل دوستای دوران دبیرستان نمیشه🥺

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم که اصلا بلد نیستم با کسی ارتباط داشته باشم و دوست شم

اشکال نداره شاید یکی ک رابطه اجتماعیش یکم قوی بود باهات ارتباط گرفت

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

رفیق پیدا میکنی ولی خودتم باید تلاش کنی قاطی بشی باهاشون

تمرکز تو بزار رو درست ن چبزای دیگ نمیخام بترسونمت ولی دبیرستان با افت نمره شدیدی مواجه خواهی شد دیگ خبری از۲۰ گرفتنای راهنمایی نیست مخصوصاا ترم اول دهم ولی کم کم دستت میاد چون شیوه درس خوندن دبیرستان کاملا متفاوته 

در اول آسایشمان سقف فرو ریخت،هنگام ثمر دادنمان بود خزان شد