2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم آدم خوبی نباشم

134 بازدید | 18 پست

وقتی یکی بهم بی احترامی کردو مسخرم کرد بجای سکوت جوابشو بدم بجای اینکه به خودم بگم ول کن تو کوتاه بیا مثل خودش رفتار کنم

به جای اینکه بار با طرف مثل قبل گرم وصمیمی باشم بهش بی محلی کنم وباهاش سرد باشم

یاد گرفتم خوب بودن مقابل رفتار بعضی آدما باعث اصلاح اونا نمیشه بلکه باعث میشه رفتارشون بدتر بشه وبیشتر رفتار زشتشون رو تکرار کنن

یاد گرفتم اگه واسه خودت حریم وارزش قائل بشی ومقابل رفتار زشت آدما ومسخره کردنشون رفتاری مثل خودشون داشته باشی دیگه جرات نمیکنن بهت بی احترامی کنن

این نظر منه نمیدونم درسته یاغلط ولی فهمیدم رو بعضی آدما خوبی وانسان بودن جواب نمیده بلکه نتیجه عکس داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید مثل خودشون بشی باید ازشون فاصله بگیری و‌ گاهی سیفونو بکشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ادمی که خشم نداشته باشه با پادری فرقی نداره

بعضی وقتا واقعا لازمه که ناراحتیتو بروز بدی و واکنش داشته باشی 

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

نباید مثل خودشون بشی باید ازشون فاصله بگیری و‌ گاهی سیفونو بکشی

گفتم فاصله میگیرم ولی مثل خودشون هم جوابشون رو میدم بعدا نسوزم

چون قبلا یکی خیلی اذیتم کرد ومن فقط فاصله گرفتم والان ناراحتم چرا مثل خودش جوابشو ندادم

ببین تا وقتی بهت احترام گذاشتن احترام بذار وقتی هم بهت بی احترام کردن بگیر روشون بشور بساب پهن کن بذار کنار برات هم فرقی نکنه بزرگتره یا کوچیکتره بعدش هم تو مامانشون نیستی ک باهاشون درست رفتار کنی جد و ابادشونو باید یکی کنی

اشک شو،اما نه تو غم.

فقط من به مشکلی دارم اینه که وقتی یکی یه حرفی میزنه من اون لحظه مغزم کار نمیکنه که چی بهش بگم بعدا یادم میاد 

برای حل این مشکل چیکار کنم 😂😁

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

ببین تا وقتی بهت احترام گذاشتن احترام بذار وقتی هم بهت بی احترام کردن بگیر روشون بشور بساب پهن کن بذ ...

بله کاملا درست میگی 

من متاسفانه آدم آرومی بودم دوستم هر رفتاری دلش می‌خواست باهام کرد ولی یکی از دوستام آدمیه که کسی نمیتونه بهش چیزی بگه

همین دوستم که به من بی احترامی کرد به اون دوستم گفت تو اخلاقت جوریه که آدم میدونه نباید پاشو بزاره رو دمت ومن فهمیدم منم باید تغییر کنم

فقط من به مشکلی دارم اینه که وقتی یکی یه حرفی میزنه من اون لحظه مغزم کار نمیکنه که چی بهش بگم بعدا ی ...

منم همینطوریم

دیگه باید همونجا عقلمونو به کار بندازیم طرفو جمعش کنیم

بله کاملا درست میگی من متاسفانه آدم آرومی بودم دوستم هر رفتاری دلش می‌خواست باهام کرد ولی یکی از دوس ...

اره کلا نباید بذاری باهات هرجوری رفتار بشه شاید دل خیلی مهربونی داشته باشی و چیزی داخل دلت نباشه اما واقعا آدما و کلا زندگی خیلی ترسناکه تر از چیزیه ک فکرشو میکنی بدید به بدجنس ترین ورژن خودت تبدیل بشی😂

اشک شو،اما نه تو غم.