دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10783 عنوان این ماه کلی داروخورده بودم برای بارداری بازم ادامه بدم 160 بازدید | 20 پست از روز سوم تا پنج شب روزی ۳ تا لتروزول روز هشتم و نهم دوتا آمپول اچ ام جی روز ۱۳ دوتا آمپول آزاد سازی استرادیول روزی ۲ تا شیاف پروژسترون ۱۵ تا ویتامین دی و سی و اسید فولیک بااینا بازم پریود شدم برای ماه بعد استراحت کنم یا ادامه بدم بازم...؟ من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️ 1404/05/16 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومههههههههههه عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5962 سونو رفتی سایز فولیکولت چند بود؟ نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 51831 من اگه یه دونه بچه داشتم هیچ وقت برای دومی اینقدر دارو.نمیخوردماگه سزارین بودی برو یه عکس رنگی بگیر بعد اقدام کن
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10783 سونو رفتی سایز فولیکولت چند بود؟ آره یه ۱۸ غالب سه تا ۱۰یکی هم آزاد شده بود تخمک من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10783 من اگه یه دونه بچه داشتم هیچ وقت برای دومی اینقدر دارو.نمیخوردماگه سزارین بودی برو یه عکس رنگی بگیر ... پارسال دادم اوکی بود من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
معصومههههههههههه عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5962 آره یه ۱۸ غالب سه تا ۱۰یکی هم آزاد شده بود تخمک اسپرم شوهرت مشکلی نداره آزمایش داده؟ نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10783 چند ماه اقدامی؟ ۵ سال نتیجه سه تا سقط من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10783 اسپرم شوهرت مشکلی نداره آزمایش داده؟ پارسال بعد سقط آزمایش و سونو داد فهمیدیم واریکوسل داره شهریور پارسال عمل کرد امسال خرداد آزمایش داد همه چی عالی شده دی اف آی ۱۰ مورفولوژی عالی من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 51831 پارسال دادم اوکی بود یعنی از پارسال داری مرتب دارو میخوری ؟ی مدت رها کن پس
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10783 علت سقط ها چی یه پوچ دوتا قلب نداشتن یعنی ساک بارداری رشد نکرد بچه هم رشد نکرد من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10783 یعنی از پارسال داری مرتب دارو میخوری ؟ی مدت رها کن پس نه این ماه شروع کردم تا قبل این ماه جلوگیری هم نداشتیم اما چون تنبلی دارم باردار هم نشدم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
فرزاننننننننننههه عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 7576 یه پوچ دوتا قلب نداشتن یعنی ساک بارداری رشد نکرد بچه هم رشد نکرد منم تجربه داشتم خیلی سخت اما بهترین راه این با نظر دکترت پیش بری
معصومههههههههههه عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5962 پارسال بعد سقط آزمایش و سونو داد فهمیدیم واریکوسل داره شهریور پارسال عمل کرد امسال خرداد آزمایش داد ... عزیزم انشالا که زودتر باردار بشی بسپر بخدا نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔