2777
2789
عنوان

این ماه کلی دارو‌خورده بودم برای بارداری بازم ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست
نه این ماه شروع کردم تا قبل این ماه جلوگیری هم نداشتیم اما چون تنبلی دارم باردار هم نشدم

پس اینا رو رعایت کن به علاوه خواب منتظم و فعالیت

تنبلی تخمدان راه حل داره

1  حذف قند

2 مرغ حذف

3 ترشی حذف

4 شکر حذف 

5 میوه خشک حذف 

6 روغن صنعتی حذف 

7 ورزش میکنی 

8 سیاهدونه و عسل میخوری

9 هر شب شکمت با روغن سیاهدونه ماساژ میدی

10 دور کمرت یه شال میبندی همممیشه باشه رحمت گرم بشه 

11 پریود تموم شد چسب کمر میزنی 

12 سردی و گرمی غذا ها رو رعایت میکنی 

13 روزی نیم ساعت آهنگ شاد بزار برقص

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این ماه شروع کردم تا قبل این ماه جلوگیری هم نداشتیم اما چون تنبلی دارم باردار هم نشدم

منم تنبلی دارم یه بچه دارم می‌خوام چندماه دیگه اقدام کنم همش میترسم مثل بارداری اولم بیفتم تو دردسر سونو و دارو و امپول

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

منم تنبلی دارم یه بچه دارم می‌خوام چندماه دیگه اقدام کنم همش میترسم مثل بارداری اولم بیفتم تو دردسر ...

منم بارداری اولم یه کم طول کشید تا باردار شم اما دیگه وقتی باردارشدم همه چی عالی بود زود بی بی چک نشون داد ضربان قلب و جنسیت همه چی خوب بود 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

همه اینارو من استفاده کردم 

بی تاثیر بود واسه من..

سعی کن گرمیجات زیاد بخوری

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

کلا لتروزول و دوماه میخوری یک ماه استراحته. 

اما من بهت پیشنهاد میکنم صبح ناشتا یک قاشق عسل و سیاه دونه قاطی کن بخور. به همسرتم بده. من خودم معجزه شو دیدم. به هرکیم که در اقدامه پیشنهاد کردم فوری باردار شده