2777
2789
عنوان

ترس از اوتیسم داره نابودم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تو جمع بچه ها نمی رفت نفرت از حمام ، جیغ شدید وقتی صدای بلند میشنید گاهی واکنش به اسمش نداشت ، ...

دختر منم مثل بچه ی شماس الان کلاس دوم میره ، البته شدتش کمتره ، دکتر روانشناس و روانپزشک هم بردم ولی متوجه تاثیر خاصی نشدم ، با این که یادگیری اش خیلی خوبه ، هم زود فراموش می کنه هم از آموزش فراریه 

شما چکار کردین بهتر شد ، پارسال که کلاس اول بود سخت ترین سال مادر بودنم رو گذروندن 

لطف میکنین اگه وقت بگذارین 

مرسی از راهنماییت عزیزم حتما انجامش میدم ,راستی بچه شما چهاردست و پا یادگرفته ؟میتونه بشینه.

خواهش میکنم گلم،میشینه با کمک ،سینه خیز کمی میره با گریه شدید😑 نمیدونم چرا از زو شکم بودن انقدر بدش میاد 

دختر منم مثل بچه ی شماس الان کلاس دوم میره ، البته شدتش کمتره ، دکتر روانشناس و روانپزشک هم بردم ولی ...

عزیز دلم پارک ببرش مداوم ، ولی حرص نخور از رفتارهاش گاهی گاهی مداخله کن و بهش یاد بده با هم سنی هاش وقتشو بگذرونه کم کم میره دوست پیدا میکنه و یادگیری از هم سالانش بهتر میشه 

کتاب های مختلف باهاش کارکن تا تمرکزش بهتر بشه ببین داستان های زنجیره ای خانم دریانورد را بگیر و هر کدام را بخواه خودش بخونه با حوصله 

دفترهاش را تزیین کن به همراه خودش مثلا نقاشی کوچک پایین صفحه و ... تا انگیزه بگیره 

فیلم اموزشی دروس هم که تو اینترنت پره مخصوصا علوم فندق 

را با هم ببینید 

عزیز دلم پارک ببرش مداوم ، ولی حرص نخور از رفتارهاش گاهی گاهی مداخله کن و بهش یاد بده با هم سنی هاش ...

ممنون گلم ، خیلی لطف کردی ، تقریبا همه ی کارهایی که گفتین انجام میدم ، چه خوب که اینها رو گفتی ، کتاب تمرکز هم براش خریدم ، دل نمیده ،البته  امسال  بهتر از پارسال شده 

حتما اینهایی که گفتی رو ادامه میدم ، کتاب های نویسنده که  را که گفتین هم تهیه میکنم انشاالله