2777
2789
عنوان

ترس از اوتیسم داره نابودم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 83 پست

چقدر خوبه که اینجا پست گذاشتید

چند ماه دیگه میاین میخونین وکلی میخندین

عزیز دلم مادری همینه.برای پاره جیگرت خیلی اوقات نگرانی

مگه شما دوره بارداری نگران رشد وتکاملش نبودید مگه شاید وخدای ناکرده نمیگفتید الانم همونه وادامه داره

یک پزشک خیلی خوب میتونه تشخیص بده بر اساس علایم وشواهد.پس اصلا نگران نباشید❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص اطفال میبری؟ بپرس اصلا لازمه حتما سینه خیز بره؟ یا تا کی وقت داره ؟

گلم اون پست واسه مرداد خداروشکر الان سینه خیز میره میشینه با رورویک هم همه جا میره ارتباط چشمیشم بهتر شده

راستی من سه تا دختر دارم هر سه هشت ماهگی نشستن تلاش نکن زودتر بنشونی کمرش درد میگیره

مرسی عزیززم خدا حفظشون کنه اون پست واسه مرداد بود از ۶ ماهگی بدون کمک نشست الانم سینه خیز میره

گلم اون پست واسه مرداد خداروشکر الان سینه خیز میره میشینه با رورویک هم همه جا میره ارتباط چشمیشم بهت ...

خدارو شکر. هر بچه ای تو یه چیز ممکنه جلوتر باشه تو یه چیز عقب تر. حالا دختر من شش ماهگی چهار دست و پا میرفت. دستش رو میگرفت به میز و مبل راه می‌رفت. حتی از مبل میرف بالا. ولی تا ده ماهگی نتونست مستقل بشینه. تا چهارده ماهگی نتونست مستقل بایسته . خیلی نگران بودم چون همه میگفتن نهایتا یه سالگی باید راه بره. بردم متخصص گفت اصلا تاخیر هم حساب نمیشه. فعلا وقت داره و دیر نشده.  برا همین میگم اگه از چیزی نگرانی اونا بهتر میتونن راهنمایی کنن

خدارو شکر. هر بچه ای تو یه چیز ممکنه جلوتر باشه تو یه چیز عقب تر. حالا دختر من شش ماهگی چهار دست و پ ...

ممنووونم،ااا چه جالب واقعا داستان تکامل هربچه ای خیلی جالبه ،درسته حق باشماست💞