2777
2789
عنوان

ترس از اوتیسم داره نابودم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 83 پست
کارهای نرمال یه کودک ۵ ماهه رو انجام میده از چیش دقیقا داری ذره ذره آب میشی ؟خب وقتی علمش رو ندارید ...

اینکه خیلی تو چشمم نگاه نمیکنه تو اینه به خودش نگاه نمیکنه جهت صدارو خوب تشخیص نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم دوسال بود فکر میکردم اوتیسم داره چون همش جلو لباسشویی میمشست باری نمیکردم ماشینا رو کناره پارک میکرد از این چیزای کوچیک من فکر کردم اوتیسم داره انقد حالم بد بود ولی متوجه شدم چون دوروبرش بچه ندبده اینطور شده بردمش تو کوچه و مهد و اینا درست شد

یادمه بچه دوستم اینطوری بود حتی ۳سالش شده بود 

۱۸ماهگی راه افتاد و ۳سالگی هنوز حرف نمیزد

بعدا فهمید عدم تمرکز داره بچه  خیلی خفیف 

قبل مدرسه یه دوره  بازی درمانی رفت و الانم کاملا عادیه فرقی با بچه های دیکه نداره

منظورم اینه که لزومی نداره اوتیسم باشه

حتی شاید هیچ مشکلی نداشته باشه

فکرت رو درگیر نکن 

اون واکنش نشون ندادن به صدا بغل گوش به شنوایی مربوطه نه اتیسم 

تشخیص اتیسم تو این سن کار هر دکتری نیست اونا هم بسختی بتونن یا اصلا نمیتونن تو این سن تشخیص بدن  بعد شما داری اینقدر استرس می دی به خودت 

ارتباط چشمی هم هر بچه نوزادی نداره   پسر من کلا نداشت اتیسم هم نیست

من دختر شبه اوتیسم دارم الان به نظرت درسته بچه را بردی زیر ذره بین ؟اخه بچه ۵ ماهه صدا زدن را اونطو ...

خیر ببینید حتما انجام میدم و دعا میکنم برای سلامتی کامل دخترتون

عزیزم بچه بود چه علایمی داشت

اون واکنش نشون ندادن به صدا بغل گوش به شنوایی مربوطه نه اتیسم تشخیص اتیسم تو این سن کار هر دکتری نیس ...

ممنونم مهربونم،عزیزم ارتباط چشمی نداشا یعنی چه قدر نگاتون میکرد تو حالت خوابیده هم ارتباط نداشت از کی بهتر شد؟

دوتااازبچه هام اینجوربودم همین چیزایی که گفتی انجام نمیدادن الان بیاببینشون بچه هام خداروشکرسالمن هی ...

عزیزم خیر ببینی ارومم کردی میشه بگی چه جور بودن و از کی درست شدن خواهش میکنم جواب بده🙏🙏

ممنونم مهربونم،عزیزم ارتباط چشمی نداشا یعنی چه قدر نگاتون میکرد تو حالت خوابیده هم ارتباط نداشت از ک ...

تا حدود یک سال ارتباط چشمی نداشت  موقع شیر خوردن که اصلا نگاه نمی‌کرد     موقع بقل خواستن  نگاه می‌کرد  اینجور مواقع

عزیزم خیر ببینی ارومم کردی میشه بگی چه جور بودن و از کی درست شدن خواهش میکنم جواب بده🙏🙏

فدات گلم همینجور بودن اصلانگام نمی‌کردن مخصوصاموقعه شیردادن بااینکه اون دخترا ولی م نگام میکرد وخیلی باهوش بود این دوتا بچه هام خیلی رفتارشون بااون اولی فرق میکرد 

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

فدات گلم همینجور بودن اصلانگام نمی‌کردن مخصوصاموقعه شیردادن بااینکه اون دخترا ولی م نگام میکرد وخیلی ...

ممنونم مهربونم اره این بچه  هم با بچه اولم خیلی فرق داره.

واقعا شوک زده شدم.خدا این روزا رو زودتر بگذرونه برام.عزیزم الان ارتباط چشمی دختراتون ددست شده میشه بگی از کی درست شد؟

خیر ببینید حتما انجام میدم و دعا میکنم برای سلامتی کامل دخترتونعزیزم بچه بود چه علایمی داشت

اصلا تو جمع بچه ها نمی رفت 

نفرت از حمام ، جیغ شدید وقتی صدای بلند میشنید 

گاهی واکنش به اسمش نداشت ، تو شلوغی انگار کر میشد 

تماس چشمی بد ، توپ را دنبال نمی کرد ، لباس کنی زبر نمیپوشید به هیچ وجه 

به شدت یادگیری بالا تعجب برانگیز 

اصلا به چرخش علاقه نداشت ،کار تکراری هم انجام نمیداد 

اول تشخیص اوتیسم گرفت بعد دکتر رد کرد و گفت این بیش حسیه 

ولی کلا هرچی بود نشانه هاش اینقدر اشکاره و هنوز هم با بچه ها متفاوته