2777
2789

الان در حد سلام و علیک فقط باهم حرف می‌زنیم کلا خودش بخاطر بچه اش بامن سر سنگین شده چون پسرش اسباب بازی دخترم رو شکوند و من به پسرش گفتم به داییت میگم و بچه هم به مادرش گفت و اونم شروع کرد به توهین کردن و داد و بیداد کردن که درنهایت خانوادش درو بستن تا صداش رو نشنوم  ، ولی بچه اش رو از دیروز دوباره می‌فرسته خونمون که من دیگه حرفی نزدم و وقتی خواهر شوهرم دیدم سلام کردم اونم جواب داد ولی با من سر سنگین شده ، من یه مدت پیشش آرایشگری کار کردم همین الان پولم رو فرستاد ولی زنگ نزد بگه این پول دستمزدت بود که پیشم کار میکردی ولی من متوجه شدم خودش فرستاده، الان تشکر کنم ؟ چیکار کنم ؟ یا واکنشی نشون ندم 

وقتی نگفته ، توام واکنش نشون نده . چرا بچشو قبول کردی باز

چون مادرشوهر و پدر شوهرم پریروز اومدن خونمون و خجالت زده بودن چیزی نگفتن ولی خیلی مهربون شده بودن باهام از اونورم شوهرم گفت تو خوبی و چیزی نگو و فلان خیلی خواهش کرد بخاطر شوهرم بیخیال شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مادرشوهر و پدر شوهرم پریروز اومدن خونمون و خجالت زده بودن چیزی نگفتن ولی خیلی مهربون شده بودن با ...

اهان . پس خوب کاری کردی ولی عکس العملی نشون نده نه تشکر ، نه هیچی دیگه. وقتی شعورش نرسیده بگه رو حساب احترام ، توام نگو چیزی

دگه زیادبچشوتحویل نگیروراه نده مشکلات قبلی تکرارنشه  چون ایندفعه تورومقصرمیکنن زبونشون درازمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه کاری کن به بچش زیاد خوش نگذره تا زودتر بره مثلاً بگو ما می‌خوایم بریم بیرون برو خونتون یا....

یعنی چی اجازه میدید باهات هرجور دوست دارند برخورد کنند بعد بدون عذر خواهی دوباره بچشو بفرسته چقدر رو‌دارن

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

والا خوشبحالتون با مادر شوهر پدرشوهر و شوهرتون ک حق رو ب شما دادن ،بنظر من اول مقصر شما بودی بخاطر ی اسباب بازی خودتوتو اطرافیان رو اذیت کردید ، البته خواهرشوهرتونم واقعا اشتباه کرده 

اگه برعکس این قضیه اتفاق میفتاد خواهرشوهرتون داد بیداد میکرد سر ی اسباب بازی چیکار میکردید؟ 

متنفرم از اونایی که بچه هاشونو ول میکنن خونه بقیه 

و حتی یه بار نمیگن بچه جان بتمرگ سرجات اونی که تو داری خرابش میکنی پول بالاش رفته اونم توی این گرونی 

ما هم چندتا فامیل داریم هر وقت میان من خون خونمو میخوره تا برن 

قشنگ به قصد خرابی می افتن توی وسایل بچم جالبه که بزرگترشون حتی نمیگه نکن 

جالبه که ما میریم خونشون یه اسباب بازی خراب و کهنه هم نمیذارن بچه من دست بزنه من اونجا باید به بچن بگم اینا برای تو نیست پس دست نزن 

توی خونه خودمون هم باید به بچم بگم تو به وسایل خودت دست نزن بذار اون بازی کنه بخدا وقتی میان تنشش تا چند روز توی خونه ما میمونه و اعصاب هممون خورد میشه... 

بچه من هر چی رو بگیره میان بزور از دستش میگیرن ما قانعش میکنیم که اشکال نداره تو بیا با این بازی کن باز دوباره دنبالش میان ازش میگیرن  

آخه درد اینه که اگه بازی کنن من ناراحت نمیشم ولی چیزای گرون رو خراب میکنن آدم زورش میاد بچه من موتور و ماشین شارژی داره من کلی پول دادم برای خریدش اگه بچم خراب کنه تهش میگم فدای سرش ولی چرا بچه مردم باید خراب کنه؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دگه زیادبچشوتحویل نگیروراه نده مشکلات قبلی تکرارنشه چون ایندفعه تورومقصرمیکنن زبونشون درازمیشه

من خنثی شدم دیگه قبلاً خیلی محبت میکردم الان دیگه مثل قبل نیستم چون وظیفم شد

یه کاری کن به بچش زیاد خوش نگذره تا زودتر بره مثلاً بگو ما می‌خوایم بریم بیرون برو خونتون یا....یعنی ...

تازه یه سری از خانما توی نی نی سایت با من دعوا میکردن که چرا بخاطر یه اسباب بازی به بچه همچین چیزی گفتم ، درحالی که چندساله به بچه های خواهر شوهرم مثل بچه یه خودم محبت کردم توقع تشکر نداشتم ولی ای کاش خواهرشوهرم به حرمت این سالها حداقل سکوت میکرد