الان در حد سلام و علیک فقط باهم حرف میزنیم کلا خودش بخاطر بچه اش بامن سر سنگین شده چون پسرش اسباب بازی دخترم رو شکوند و من به پسرش گفتم به داییت میگم و بچه هم به مادرش گفت و اونم شروع کرد به توهین کردن و داد و بیداد کردن که درنهایت خانوادش درو بستن تا صداش رو نشنوم ، ولی بچه اش رو از دیروز دوباره میفرسته خونمون که من دیگه حرفی نزدم و وقتی خواهر شوهرم دیدم سلام کردم اونم جواب داد ولی با من سر سنگین شده ، من یه مدت پیشش آرایشگری کار کردم همین الان پولم رو فرستاد ولی زنگ نزد بگه این پول دستمزدت بود که پیشم کار میکردی ولی من متوجه شدم خودش فرستاده، الان تشکر کنم ؟ چیکار کنم ؟ یا واکنشی نشون ندم
والا خوشبحالتون با مادر شوهر پدرشوهر و شوهرتون ک حق رو ب شما دادن ،بنظر من اول مقصر شما بودی بخاطر ی ...
خانواده شوهرم اخلاق منو توی این ۷ سال که باهاشون زندگی کردم دیدن ، خودشون دلشون خون شده از دست اخلاق دخترشون من هم داد و بیداد نکردم فقط گفتم به داییت میگم کلا اسباب بازی سالم برای بچه ام نگذاشتن اذیت میکنن فضولن احترام نمیذارن خواهر شوهرم از بچه هاش بدتر همش تیکه میندازه اذیتم میکنه توی جمع توهین میکنه درحالی که بچه هاش فقط موقع خواب خونه من نیستن
متنفرم از اونایی که بچه هاشونو ول میکنن خونه بقیه و حتی یه بار نمیگن بچه جان بتمرگ سرجات اونی که تو ...
دقیقا تازه خانما به من میگن تو مقصری درحالی که چندساله بچه های خواهر شوهرم همش خونه منن ، آرامش ندارم دخترم میره خونشون سریع برمیگرده نه میذارن با چیزی بازی نه روی خوش بهش نشون میدن خواهر شوهرم همش اخم کرده تو صورتش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا تازه خانما به من میگن تو مقصری درحالی که چندساله بچه های خواهر شوهرم همش خونه منن ، آرامش ندا ...
والا به پیر به پیغمبر همینا که به تو میگن مقصری اگه یه توپ پلاستکی 15 تومنی بچشونو کسی دست بزنه جر وا جرش میکنن
همینی که گفتم بچشو عین اسب ول میکنه توی خونه ما
یکی اسباب بازی بچشو به ارزش 200 تومن خراب کرد خودش تعریف میکرد میگفت بلایی به روزش اوردم رفت خرید اورد گفتم نه این اون نیست واسه بچه من اینجور بود بدبخت میگفت دوباره رفت خرید...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دقیقا تازه خانما به من میگن تو مقصری درحالی که چندساله بچه های خواهر شوهرم همش خونه منن ، آرامش ندا ...
والا من از خودم زدم برای بچن اسباب بازی خریدم نه برای بچه مردم
من خریدم بچم بازی کنه نه بچه کس دیگه
طرف خودش واسه بچش اسباب بازی نمیخره میاره خونه ما میگه اوردم اینجا بازی کنه🫥😑
مکهاینجا پارکه شهربازیه چیه
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊