2777
2789

عزیزم‌قبلش ی ازمایش کلی بده و خیالت راحت کن ی دکترم بری خوبه من بدون دکتر رفتن ازمایش اقدام کردم ک ویتامین دی  اهنم کم بود از قبل بدونه ادم بهتره 

بعدش میتونی ی برنامه تقویم‌تخمک گذاری داره نصب کنی و روزای تخمک گذاریت مشخص بشه ک اون روز اقدام‌کنی بهتر میگیره البته ۱۴ روز بعد پریودی فکر کنم  اصلا بهش فکر نکن و استرس  و انتظار نداشته باش هر چی فکر کنیا بدتره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه علایم خاصی نداره بقول دوستمون حتی شاید علایم پریود تو موعدت فقط بیاد سراقت و میبینی پریود نمیشی  حالا خیلی کم یکم لکه بینی دارن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه علایم خاصی نداره بقول دوستمون حتی شاید علایم پریود تو موعدت فقط بیاد سراقت و میبینی پریود نمیشی ...

اره من ۳ ماه اقدامم ولی این ماه از وقتی پریودی تمام شده رابطه داشتم هفته ای ۳ بار  ولی الان ۱۶ روزه از پریودی گذشته از پاک شدنم ولی علائمی پریودی رو دارم تا حالا اینجوری نبودم

عزیزم‌قبلش ی ازمایش کلی بده و خیالت راحت کن ی دکترم بری خوبه من بدون دکتر رفتن ازمایش اقدام کردم ک و ...

آزمایش سنو واژینال و سنو شکم دادم گفتن میتونی باردار شی مشکلی نداره در ضمن من این ماه قرص فولیک اسید خوردم

اره من ۳ ماه اقدامم ولی این ماه از وقتی پریودی تمام شده رابطه داشتم هفته ای ۳ بار ولی الان ۱۶ روزه ...

انشالله ک قسمتت شده مامانی بشی عزیزم‌حالا تا موعدت صبر کن و بی بی بزن  گاهی فرق میکنه بدن با بدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آزمایش سنو واژینال و سنو شکم دادم گفتن میتونی باردار شی مشکلی نداره در ضمن من این ماه قرص فولیک اسید ...

عالیه گلم کار خوبی کردی واقعا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40