2777
2789
عنوان

ساس اومده تو خونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 89 پست
میدونی واسه من کمه طوری که تو دوهفته فقط دوتا ساس بالغ دیدم همه جا رو چک میکنم یه ملافه روشن انداختم ...

عزیزم ساس چند شب یبار نیش میزنه نه هر شب 

من دقیق نمی‌دونم چقدر بودن ولی نیش رگباری میزدن تا روزها مشغول درمان جای نیش میشدیم آخرش که بهم این راهکار رو گفتن تصمیم گرفتیم بریم سفر و قرص برنج بزاریم البته از موقعی که  راهکار رو فهمیدم تا زمان سفر ۲۰ روز طول کشید تو این ۲۰ روز شربت ب کمپلکس به تجویز دکتر مصرف کردیم دکتر گفت کسی که این شربت رو بخوره تا چند روز هیچ حشره ای نزدیکش نمیشه که واقعا جواب داد

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ساس چند شب یبار نیش میزنه نه هر شب من دقیق نمی‌دونم چقدر بودن ولی نیش رگباری میزدن تا روزها مش ...

بعد اینا میمیرن یا میرن از خونه بیرون ؟اومدی خونه جسداشون بود؟

سرنوشت مثل دیواریه که نمیشه ازش رد بشی 
باید دریچه کولرها رو ببندیم ؟ میشه همه ی جزئیاتش رو بگی ،بعدش که اومدی چیزی رو نمیشوری؟

نه فقط در و‌‌‌پنجره ها رو بستم ماسک زدم و‌دستکش دستم کردم به همسرم و بچه ها گفتم برن تو ماشین بشینن (قبلش ساک ها تو ماشین بود یعنی ساک رو اول حشره کش  کامن زدم بعدش لباس ها رو گذاشتم و همون لحظه هم بردم تو ماشین ) بعد تو هر لیوان یکبار مصرف یه قرص انداختم و تو جاهایی که گفتم گذاشتم وقتی هم برگشتم در و پنجره رو باز کردم لیوان ها رو ریختم تو کیسه زباله  و درش رو بستم و دور انداختم و‌نیم ساعت بعد بچه ها اومدن بعدش دیگه نه شستم نه چیزی دور انداختم 

نه فقط در و‌‌‌پنجره ها رو بستم ماسک زدم و‌دستکش دستم کردم به همسرم و بچه ها گفتم برن تو ماشین بشینن ...

خب سمش نمیشینه رو مثلا پرده و فرش و اینا که ضرر داشته باشه؟

خب سمش نمیشینه رو مثلا پرده و فرش و اینا که ضرر داشته باشه؟

نه اصلا تا هفت روز اثری نمیمونه ازش 

برای برنج استفاده میکنن و ماها مصرف می کنیم مگه چیزی میشه میتونی از یه سمپاش یا سم فروش مشورت بگیری خیالت راحت بشه 

نه اصلا تا هفت روز اثری نمیمونه ازش برای برنج استفاده میکنن و ماها مصرف می کنیم مگه چیزی میشه میتونی ...

والا از چت جی پی تی پرسیدم میگه بخارش میمونه داخل مبل و ... نمیدونم میترسم ،تو نترسیدی انجام بدی ؟ ولی واقعا خسته شدم هرروز میشورم هیچ فایده ای نداره هر شب میگم دیگه امشب نمیان ولی بازم میبینم چشمام هم دیگه خسته شده آنقدر که دقیق چشم دوختن به هرجا خوابم که ندارم بعد از کجا میشه خرید ممنوع شده آخه 

والا از چت جی پی تی پرسیدم میگه بخارش میمونه داخل مبل و ... نمیدونم میترسم ،تو نترسیدی انجام بدی ؟ و ...

ببین راهکارش همین قرص برنج هست منتها بذار یکی از این شرکت های سمپاش که این کاره هستن بیاد. چون خیلی خیلی خطر داره برای جون انسان.

لباس ها رو هم و چیزای مشکوک رو ۲۰ دقیقه بجوشون.

ببین راهکارش همین قرص برنج هست منتها بذار یکی از این شرکت های سمپاش که این کاره هستن بیاد. چون خیلی ...

متاسفانه وضعیت مالیم خیلی بده این چند وقت اینم شده یه عذاب مضاعف 

نه فقط در و‌‌‌پنجره ها رو بستم ماسک زدم و‌دستکش دستم کردم به همسرم و بچه ها گفتم برن تو ماشین بشینن ...

میشه بگی خونتون چند متره ،خونه ما ۱۰۰ متره و فقط تو سالنمون هستن اگه بخوام بزارم مثلاً واسه اطمینان تو اتاقا یدونه بزارم کافیه ؟ 

نه اصلا تا هفت روز اثری نمیمونه ازش برای برنج استفاده میکنن و ماها مصرف می کنیم مگه چیزی میشه میتونی ...

من میخوام انجام بدم ولی از کجا بخرم شما از کجا گرفتی میشه هنوز نرفتم سراغش ببینیم هست یا نه میشه بگی از کجا گرفتین و اینکه واسه خونه من که ۱۰۰ متره چندتا بزارم