2777
2789
عنوان

ساس اومده تو خونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 89 پست
چطوری بود اول کم بود؟ آخه من اونقدر نمیبینم

سلام بله اول متوجه جای نیش رو بدن دخترم شدم و به شدت میخارید، بعد فکر کردیم پشه است، بعد دیدم رو پتو دوتا ساس دارن حرکت میکنن زدم تو اینترنت متوجه شدم داستان از چه قراره، هر چی شستم، جوشوندم، الکل زدم اسپری حشره کش زدم بی فایده بود چون تکثیرشون به شدت سریعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دیگه متوجه شدم از بن خونست، یعنی تو خونم چون قدیمی بود، از اونجا میومدن که سم پاش آوردیم طی دو مرحله سم پاشی کرد و ی سری وسایل رو دور ریختیم، مبل و رختخواب و تغییر مکان دادیم کلا و اینکه اون تخمایی که میزاره بعد از ۲۲ روز سر باز میکنن و دوباره روز از نو روزی از نو پس برا همین میان سم پاشی و تا چند روز باید خونه نباشی چون سمش قوی هست

بابای من یکسالی تو کشتی تحاری کار میکرد اونجا که دیگه ساس زیاده اگه شنیده باشید با خودش آورده بود تو ...

اوه چقدر خودتون رو اذیت کردین من با روش خیلی کم هزینه و کم دردسر راحت شدم از شرش 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
چیکار کردین؟

هفت روز رفتیم سفر قبلش قرص برنج خریدم تو لیوان یکبار مصرف تو‌همه جای خونه گذاشتم 

بیست تا قرص برنج 

کنار مبل تو کابینت ها تو کند دیواری کنار میز غذا خوری همههه جا گذاشتم  ‌و در و پنجره ها رو بستم بعد هفت روز اومدم لیوان یکبار مصرف ها رو که قرص های برنج توشون پودر شده بود رو جمع کردم و ریختم تو کیسه ی زباله و‌‌‌دور انداختم و در و پنجره ها رو باز کردم  

بعدش هیچچچچچ حشره ای تو خونه نبود

فقط باید وقتی قرص رو گذاشتی بهتره ماسک بزنی و دستکش استفاده کنی و بلافاصله بیرون بری و تا هفت روز خونه نباشی  

هفت روز رفتیم سفر قبلش قرص برنج خریدم تو لیوان یکبار مصرف تو‌همه جای خونه گذاشتم بیست تا قرص برنج کن ...

به کشتن ندید کسی رو با این روشهای خود ابدایی ببین شما نتیجه گرفتی و خدارو شکر چیزیت نشده اما این که میگی خطر داره اگه یکی بچه داشته باشه یا الرژی و اینا خدایی نمرده موضوع جون ادمه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
به کشتن ندید کسی رو با این روشهای خود ابدایی ببین شما نتیجه گرفتی و خدارو شکر چیزیت نشده اما این که ...

عزیزم این روش خودابدایی نیست یکی که کارش سمپاشی خونه است بهم گفت 

اتفاقا من بچه دارم یکی از بچه هام هم اتفاقا آلرژی شدید داره 

همه وقتی زفتن تو ماشین نشستن من قرص ها رو گذاشتم و اومدم بیرون 

تا هفت روز اثر قرص کامل از بین میره بعد هفت روز اومدیم خونه 

کسی تو خونه نباشه اتفاقی نمیفته هم کم هزینه است هم اینهمه اعصاب خوردی و دردسر و شستن و بیرون انداختن وسیله نداره 

عزیزم این روش خودابدایی نیست یکی که کارش سمپاشی خونه است بهم گفت اتفاقا من بچه دارم یکی از بچه هام ه ...

اینکه میگین همه جا گذاشتین یعنی ساس همه جای خونتون بود ؟یا خودتون این کارو کردین؟

سرنوشت مثل دیواریه که نمیشه ازش رد بشی 
عزیزم این روش خودابدایی نیست یکی که کارش سمپاشی خونه است بهم گفت اتفاقا من بچه دارم یکی از بچه هام ه ...

میدونی واسه من کمه طوری که تو دوهفته فقط دوتا ساس بالغ دیدم همه جا رو چک میکنم یه ملافه روشن انداختم روی زمین می‌خوابم روش شبا چند بار از خواب بیدار میشم چک میکنم ولی چیزی نمیبینم فقط چند بار اونم ریز موقعی که به مبل سرکه زدم اومده بیرون دیدم کشتم نمیدونم همینطور ادامه بدم دارن تموم میشن یا زیاده من نمیبینم گزششون هم فقط یه روز اول زیاد بود بعضی شبا گزش ندارم بقیه هم یکی دو جا خیلی کنترل میکنم من خیلی ریزها رو هم میبینم تقریباً فقط ترسم از زیاد شدنه آپارتمان هستیم قرص برای همسایه‌ها ضرر نداره ؟ ۳ واحدیم تو هر طبقه به نظرت بزارم یا همینطوری دستی بکشمشون 

سرنوشت مثل دیواریه که نمیشه ازش رد بشی 
اینکه میگین همه جا گذاشتین یعنی ساس همه جای خونتون بود ؟یا خودتون این کارو کردین؟

سمپاش بهم گفت 

تا ماه ها هیچ حشره ای تو خونه نبود نه تو حبوبات نه جای دیگه حتی مورچه هم نبود