2777
2789
عنوان

ساس اومده تو خونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 89 پست
اتفاقا ساس توی مکان هایی که دیر به دیر نظافت میشن و افرادی که دیر به دیر میرن حموم و لباسهاشون رو خو ...

بعد از این مکان های کثیف نمیتونه همراه لباس و وسایل و غیره به خونه ها و مکان های تمیز برن؟؟؟؟

امیدوارم گرفتار نشی ، چون وقتی گرفتار بشی میفهمی ربطش رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا کثیفی خودت رو با کیف همسرت توجیه نکن معلومه زیاد اهل نظافت نبودی دیگه

چقدر بدی؟؟

چه ربطی داره؟ ما گلدون مصنوعی خریدیم توش بود و پخش شد

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

ساس چیه؟!چجوری میان؟!قابل دیدن هستن یانه؟!چجوری میشه متوجه شد ساس زده شده به خونمون؟!

یه جور حشره که خونخواره و بیشتر تو حیوانات هست می‌تونه از جایی که داشته بره تو کیف با لباس باهات بیاد تو خونه مثلاً مسافرت میرین تو هتلها ممکنه باشه و با چمدون بیاد تو خونت یا وسایل دست دوم واسه من نمی‌دونم از کجا اومده ولی فکر کنم با کیف همسرم اومده ،خیلی بده خیلی شب و روز نذاشته واسه من 

سرنوشت مثل دیواریه که نمیشه ازش رد بشی 
ساس چیه؟!چجوری میان؟!قابل دیدن هستن یانه؟!چجوری میشه متوجه شد ساس زده شده به خونمون؟!

اگه نیش های عجیب دیدی که خیلی میخاره اکثرا هم کنار همه احتمالا ساس زده 

میشه بگی خونتون چند متره ،خونه ما ۱۰۰ متره و فقط تو سالنمون هستن اگه بخوام بزارم مثلاً واسه اطمینان ...

خونه ی ما ۱۱۰ متره برای احتیاط همه جا بزار با همسرت برو از سم فروش تهیه کن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
خونه ی ما ۱۱۰ متره برای احتیاط همه جا بزار با همسرت برو از سم فروش تهیه کن

مرسی عزیزم🌹 ۳شنبه میذارم امیدوارم برگردم تموم شده باشن برام دعا کن اونی که داشته فقط حال منو میفهمه ،خدا برای هیچ کس نخواد واقعا روح و روان واسه آدم نمیذاره کاش نسلش منقرض بشه 

بعد از این مکان های کثیف نمیتونه همراه لباس و وسایل و غیره به خونه ها و مکان های تمیز برن؟؟؟؟امیدوار ...

حالا چرا مثل پیرزن ها نفرین میکنی 

خب من اولش اطلاع نداشتم 

بعد که خوندم در موردش فهمیدم حق با استارتر هست 

اتفاقا به نظرم خیلی وحشتناکه 

حالا چرا مثل پیرزن ها نفرین میکنی خب من اولش اطلاع نداشتم بعد که خوندم در موردش فهمیدم حق با استارتر ...

از پیام هاتون متوجه شدم اول حرف میزنید بعد تازه تصمیم می‌گیرید فکر کنید

الآنم همینطوری جواب دادین

چون نفرینی تو پیام من نیست

ولی بی فکری زیادی تو پیام شما هست

اول کمی فکر کنید بعد حرف بزنید

اینطوری کمتر نیاز میشه که از حرفاتون عقب نشینی کنید و پشیمان و شرمنده بشید

خواستم واسه کسایی که بعداً میان بگم ،خداروشکر خداروشکر بعد از ۵روز که قرص برنج گذاشتم و برگشتم خونه دیگه همشون رفتن چیزی ندیدم ،البته اینم بگم من زود فهمیدم چون خودم خیلی حساسم تا نیش رو تنم دیدم پیگیر شدم فهمیدم ساس اومده چک کردم همه جای مبلو چون فهمیده بودم رفتن تو مبل همون روز اول کل مبلو بررسی کردم چندتا از تخم ها رو پیدا کردم از بین بردم دوتا ساس بالغ هم دیدم که کشتمشون بقیه همه نابالغ بودن واسه همین زیاد نشدن چون تازه اومده بود که بعدم قرص گذاشتم و همه مردن به نظرم راه راحت ترش همینه و ترسی هم نداره اگه مراقب باشین امیدوارم نسلشون از بین بره واقعا تو ۱۰ روز که دنبال راه حل بودم روانم بهم ریخته بود خدا نصیب هیچ کس نکنه