2777
2789
عنوان

سایز مناسب برای خرید لباس برای سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 44 پست

برای بیمارستان و تا یک ماهگی سایز صفر اندازه و قشنگ تنش میشه 

من دخترم ۲۸۵۰ بود موقع تولد براش سایز نیوبرن یا دوصفر خریدیم انقد تو تنش قشنگ و سایزش بود تا یک ماهگیش هم استفاده شد خوب هم وزن میگرفت ماشالله ۱۵ روزگیش شده بود ۳۸۰۰

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه هام ٣٨٠٠ دنيا اومدن

تا ٥ كيلو و نيم يعي ٢ ماهگي 

صفر پوشوندم.

٥ دست صفر خريدم

نيمدونم جه جوري ميگن صفر نخر!

يا ي دست بخر.

بچه ك نبايد توي لباس شل و ول گشاد باشه.

يا فقط يك دون لباس داشته باشه

💕

برای بیمارستان صفر بگیر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم چند هفته وزنش انقد بود؟

عزمزمه تو آخر ۳۲ هفته این بود .من قندم لب مرز بود و البته بگم جفتمم قدامیه که میگن انگار تو وزن بچه تاثیر داره .

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
صفر بخر و نیم برای ماه اول بچه مناسبش میشه برای ماه های بعدش ۱ و ۲ بخر کافیه بعد دنیا یک ماهگی سایزش ...

مممنونم عزیزمممم❤️❤️❤️

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
عزمزمه تو آخر ۳۲ هفته این بود .من قندم لب مرز بود و البته بگم جفتمم قدامیه که میگن انگار تو وزن بچه ...

ایشالا به سلامتی دنیا بیاد 

منم امروز سونو 32 هفته داشتم دو کیلو بود

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من بچه هام ٣٨٠٠ دنيا اومدنتا ٥ كيلو و نيم يعي ٢ ماهگي صفر پوشوندم.٥ دست صفر خريدمنيمدونم جه جوري ميگ ...

لباسای تک اندازه میشه ولی بیلر و سرهمی  زیر دکمه سریع کوچیک میشن پسر من ۳۳۰۰ بود کلی لباس و سرهمی خریده بودم باور کن یسریاشون اصلا تن نزده کوچیک شدن براش  ولی چند تیکه که خریده بودم شلوار تک تاپ و بولیز تک تا ۳ ماهگی سایز ۱ تنش میشد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من بچه هام ٣٨٠٠ دنيا اومدنتا ٥ كيلو و نيم يعي ٢ ماهگي صفر پوشوندم.٥ دست صفر خريدمنيمدونم جه جوري ميگ ...

بهترین کامنتی که در مورد خرید لباس نوزاد خوندم 

دقیقا همینطوره کاملا موافقم 

من خودمم زیاد صفر و حتی دوصفر خریده بودم براش انقد شیک و قشنگ میشد که نگم 

متنفرم از تا زدن پاچه و آستین لباس نوزاد یقه اش هم بیاد بیفته تا نافش

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

برای بیمارستان و تا یک ماهگی سایز صفر اندازه و قشنگ تنش میشه من دخترم ۲۸۵۰ بود موقع تولد براش سایز ن ...

عزیزم پس صفر بخرم 

لباسای تک اندازه میشه ولی بیلر و سرهمی زیر دکمه سریع کوچیک میشن پسر من ۳۳۰۰ بود کلی لباس و سرهمی خر ...

به نظرم اصلا سرهمی واقعا جالب نیست واقعا زود کوچیک میشه مگه اینکه پاچه اش باز باشه 

عزیزم پس صفر بخرم

حتما 

شما زیردکمه ۵ تا

شلوار ۵ تا

پیرهن دکمه دار ۵ تا

بلوز آستین کوتاه ۳ تا 

بلوز آستین بلند یقه فرشته ( دکمه خور)  ۳ تا

رکابی و شورت عینکی از هرکدوم ۲ تا

کلاه  ۳ تا کافیه 

اینا نیازته سایز صفر چون نوزاد بشدت تعویض لباس نیاز داره 

سرهمی هم دوتا کافیه براش 

ایشالا به سلامتی دنیا بیاد منم امروز سونو 32 هفته داشتم دو کیلو بود

عزیزم نامدار باشه ❤️❤️❤️

لباسای تک اندازه میشه ولی بیلر و سرهمی زیر دکمه سریع کوچیک میشن پسر من ۳۳۰۰ بود کلی لباس و سرهمی خر ...

اتفاقا همش سرهمي و بادي ميپوشندم.

برندهاي استاندارد اينجوري نيست.

اون تيكه هاي زياد ك توي جعبه هست اين مشكل رو داره.

حتي كارتير و مادركي ر و ماما پاپاز

دو صفرش تا ٦ كيلو هست

💕

حتما شما زیردکمه ۵ تاشلوار ۵ تاپیرهن دکمه دار ۵ تابلوز آستین کوتاه ۳۲ تا بلوز آستین بلند یقه فرشته ( ...

❤️❤️❤️