مامان گلها من تو آخرین سونو که دادم وزن بچه ام ۲۴۳۰ بود .احتمالا تو زمان زایمانم سه کیلو بشه یا نزدیک سه کیلو.الان برای سیسمونی از چه سایزی شروع کنم که قدشبشه موقع تولد ؟؟؟
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
برای بیمارستان و تا یک ماهگی سایز صفر اندازه و قشنگ تنش میشه
من دخترم ۲۸۵۰ بود موقع تولد براش سایز نیوبرن یا دوصفر خریدیم انقد تو تنش قشنگ و سایزش بود تا یک ماهگیش هم استفاده شد خوب هم وزن میگرفت ماشالله ۱۵ روزگیش شده بود ۳۸۰۰
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بچه هام ٣٨٠٠ دنيا اومدنتا ٥ كيلو و نيم يعي ٢ ماهگي صفر پوشوندم.٥ دست صفر خريدمنيمدونم جه جوري ميگ ...
لباسای تک اندازه میشه ولی بیلر و سرهمی زیر دکمه سریع کوچیک میشن پسر من ۳۳۰۰ بود کلی لباس و سرهمی خریده بودم باور کن یسریاشون اصلا تن نزده کوچیک شدن براش ولی چند تیکه که خریده بودم شلوار تک تاپ و بولیز تک تا ۳ ماهگی سایز ۱ تنش میشد
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من بچه هام ٣٨٠٠ دنيا اومدنتا ٥ كيلو و نيم يعي ٢ ماهگي صفر پوشوندم.٥ دست صفر خريدمنيمدونم جه جوري ميگ ...
بهترین کامنتی که در مورد خرید لباس نوزاد خوندم
دقیقا همینطوره کاملا موافقم
من خودمم زیاد صفر و حتی دوصفر خریده بودم براش انقد شیک و قشنگ میشد که نگم
متنفرم از تا زدن پاچه و آستین لباس نوزاد یقه اش هم بیاد بیفته تا نافش
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
اینا نیازته سایز صفر چون نوزاد بشدت تعویض لباس نیاز داره
سرهمی هم دوتا کافیه براش