2777
2789
عنوان

سایز مناسب برای خرید لباس برای سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 44 پست
به نظرم اصلا سرهمی واقعا جالب نیست واقعا زود کوچیک میشه مگه اینکه پاچه اش باز باشه

ن اصلا خوب نیست هم شونه بچه رو تحت فشار میزاره همم فاقش کشیده میشه اذیت میشه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اتفاقا همش سرهمي و بادي ميپوشندم.برندهاي استاندارد اينجوري نيست.اون تيكه هاي زياد ك توي جعبه هست اين ...

تیکه های زیاد اصلا سرهمی ندارن جدا جدا هستن و جنس خوبش نخ پنبه عالیه 

من تجربه خودمو نوشتم چون سریع کوچیک شدن بعلاوه هم فاق بچه کشیده میشه هم کتف و شونه بچه ب سمت پایین ربطی ب جنس نداره سایزشو داشتم توضیح میدادم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا خوب نیست هم شونه بچه رو تحت فشار میزاره همم فاقش کشیده میشه اذیت میشه

دقیقا 👍

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
بهترین کامنتی که در مورد خرید لباس نوزاد خوندم دقیقا همینطوره کاملا موافقم من خودمم زیاد صفر و حتی د ...

بخدا اون بچه هم شخصيت داره.خودمون مگه لباس گشاد و سايز. بزرگتر ميپوشيم تا روزي ك چاق شيم تنمون شه.

من عاشق اين سن نوزادي بچه هستم ك فقط بهش لباس متنوع بپوشنم كيف كنم.من بچه بزرگم ١١ سالشه

مدرسه شون فستيوال داشت عكس نوزادي شون تا يك سني كاردستي درست كنند.

بچه من و چند نفر ديگه فقط مرتب بودن نوزادي و لباس شيك تنشون بود.من حتي ١٠ روز گي بچم جليقه شلوار مجلسي براي جشنش پوشندم. به سختي پيدا كردم.

همه لباساي بد و گشاد و صددست تا شده

💕

بخدا اون بچه هم شخصيت داره.خودمون مگه لباس گشاد و سايز. بزرگتر ميپوشيم تا روزي ك چاق شيم تنمون شه.من ...

دقیقا کاملا موافقم 👏

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

تیکه های زیاد اصلا سرهمی ندارن جدا جدا هستن و جنس خوبش نخ پنبه عالیه من تجربه خودمو نوشتم چون سریع ک ...

منم تجربه خودمو گفتم🙂

راحت بودن و مشكلي نداشتن بچهه هام.

ديگه فكر نكنم كسي متوجه نشه فاق و شونه بچه اذيته و باز بپوشونه🫠

💕

منم تجربه خودمو گفتم🙂راحت بودن و مشكلي نداشتن بچهه هام.ديگه فكر نكنم كسي متوجه نشه فاق و شونه بچه ا ...

بچه رو که بغل میکنی تو اون حالت فاق بچه تحت فشار قرار میگیره خیلی از متخصصا هم میگن خوب نیستن من حتی پسرم دنیا امد ست بیمارستانیش سرهمی بود دکتر امد بالاسرمون گفت عوض کنید بچه تا زمانی که نافش نیفتاده زیر دکمه و سرهمی ممنوعه 

بچه رو که بغل میکنی تو اون حالت فاق بچه تحت فشار قرار میگیره خیلی از متخصصا هم میگن خوب نیستن من حتی ...

😅

عزيزم باور كن ماهم تحت نظر متخصص بوديم

أصلا ازين حرفا نشنيديم

خود بيمارستان هم لباسي ك باهاش بچه رو تحويل دادن بادي و مانتو و شلوار بود🙂 دومي هم سرهمي بود.

شكرخدا بزرگ شدن و اذيت هم نبودن

مرسي از تجربه ات🙏🏻

💕

😅عزيزم باور كن ماهم تحت نظر متخصص بوديمأصلا ازين حرفا نشنيديمخود بيمارستان هم لباسي ك باهاش بچه رو ...

ماهم لباس جنس خوب خریدیم بخدا هیچکس اشغال تن بچه اش نمیکنه😂😑🫴🏻شما اول ریپ زدین خود استاترم حرف منو تایید کرد    ب هرحال موفق باشین

ماهم لباس جنس خوب خریدیم بخدا هیچکس اشغال تن بچه اش نمیکنه😂😑🫴🏻شما اول ریپ زدین خود استاترم حرف م ...

عزيزم

شما منو ريپلاي كردي🙂

ضمنا يكي هم منو تائيد كرد

مگه مسابقه است؟😅

من پوشندم مشكلي هم نداشتم

بچ هانم بزرگ شدن! شما اومدي گير دادي به من🙂🙂

كي با شما كار داشت

اينم كپي پيام خودت

تعداد پست: 7772
من بچه هام ٣٨٠٠ دنيا اومدنتا ٥ كيلو و نيم يعي ٢ ماهگي صفر پوشوندم.٥ دست صفر خريدمنيمدونم جه جوري ميگ ... 

لباسای تک اندازه میشه ولی بیلر و سرهمی  زیر دکمه سریع کوچیک میشن پسر من ۳۳۰۰ بود کلی لباس و سرهمی خریده بودم باور کن یسریاشون اصلا تن نزده کوچیک شدن براش  ولی چند تیکه که خریده بودم شلوار تک تاپ و بولیز تک تا ۳ ماهگی سایز ۱ تنش میشد

💕

عزيزمشما منو ريپلاي كردي🙂ضمنا يكي هم منو تائيد كردمگه مسابقه است؟😅من پوشندم مشكلي هم نداشتمبچ هانم ...

بله من مدالو تقدیم شما کنم🫴🏻بفرمایین

همينكه توي فضاي مجازي دنبال ازار ديگران نيستمهي گير بدم (حالا دليلش قطعا خودت بهتر ميدوني)تاج روي سر ...

ولی بهتره بدونی  اینجا یجای عمومیه درباره همه چی نظر داده میشه و بحث میشه اگه تحمل همچین چیز بیخود و پیش پا افتاده ایو نداری و ازار خطابش میکنید قطعا مشکل از خودتونه   ممنون میشم دیگه ریپ نزنی

ولی بهتره بدونی اینجا یجای عمومیه درباره همه چی نظر داده میشه و بحث میشه اگه تحمل همچین چیز بیخود و ...

باخودت تكليفت مشخص نيست!

جايي ك ميبنيي ضايع شدي مياي ميگي

تو منو ريپلاي كردي..والان شد جاي عمومي؟؟!

و همه ميتونن نظر بدن😅

😅😅😅

اره لباس بچه مردم خيلي پيش پا افتاده است..

ولي مثل اينكه فاكتورش دم خونه شما اومده

نميدونم چرا اينقدر حرصي شدي راه افتادي دنبال من🙂

سكوت كن تا ريپلاي نشي..👎🏼

💕