2777
2789
عنوان

بلایی که قرص چاقی سرم اورد😐

361 بازدید | 27 پست

اشتهامو به اندازه یه گاو زیاد کرد یعنی قشنگ میتونستم یه قابلمه بزرگ برنج و سه تا مرغ درسته رو بخورم بعدشم سیر نشم و خب این خیلی وحشتناک بود چون کله روز رو گشنه بودم و پرخوری تو این تایم کم به بدنم خیلی فشار اورد 

و صورتم رو عین بادمجون پف داد و قشنگ مشخصه که دوز بالایی کورتون وارد بدنم شده چون کورتون اشتها اوره و باعث تجمع اب زیر پوست میشه 

در کل تو چاق شدن کمکم کرد اما الان میخوام خیلی زود هرچی کورتون وارد بدنم شده رو خارج کنم

من الان موندم این قرصه رو یهویی قطع کنم یا اروم اروم؟ الان چند روزه نخوردم و هنوز صورتم بیش از حد پف داره ولی اشتهام مثه ادم عادی شده و خیلی دوست دارم زود پفش بره چون خیلی غیرطبیعیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع کن یهو منم زیاد خوردم دوهفته ای پفت از بین میره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

قطع کن یهو منم زیاد خوردم دوهفته ای پفت از بین میره

اخه سه روز گذشته از خواب که پا میشم صورتم و انگشتام وحشتناک ورم داره 

چشمام کوچیک شده و بادومی😐

توهم اینطور بودی درست شد؟

الان سه روزه که نخوردم و استخون درد و سردرد دارم رفع میشه؟و اینکه پف انگشتام و صورتم نرفتع 😐😭

منم وقتی یهو قطع کردم بشدت حالم بد بود و خواب نداشتم ولی خداروشکر درست شد توهم نگران نباش درست میشی اب زیاد بخور

پف صورتتم سر دوماه کامل میره متاسفانه این قرصا همشون برگشت پذیر ان