2777
2789
عنوان

یه حقیقت پشم ریزون😶🕸🕷

347 بازدید | 13 پست

ونزدی و ایند(دوست صمیمیش) ۲۳ سالشووووونههههه باورتون میشه؟ شبیه دختر بچه های ۱۵ ساله ان. کلا من هر چی بازیگر آمریکایی دیدم خیلی کمتر از سنشون میخورن. اینا غم و غصه ای ندارن که، چرا پیر بشن؟

اونا چه میفهمن جنگ و گرونی و تورم و خشکسالی و بی برقی چیه😕

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐

خدایا میشه سری بعدی روحم در بدن یه دختر امریکایی یا اروپایی کلا خارجکی خوشگل حلول کنه بسیار ثروتمند ابر ثروتمنداااا😅

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

بچه ها لطفا 

بیاین به چیزهای مثبت زندگیمون فکر کنیم 

واقعا فکر کردن به قسمت های منفی زندگیمون فقط حال روحیمون رو ناراحت تر میکنه 

لطفا بیاین حرف های مثبت بزنیم

قطعا هممون اتفاق های مثبت در زندگیمون داریم 

بیاین حداقل خودمون به فکر خودمون باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا خودشون بیبی فیسن چه ربطی به غم و غصه داره

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

کوو

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋