2777
2789
عنوان

یه حقیقت پشم ریزون😶🕸🕷

363 بازدید | 13 پست

ونزدی و ایند(دوست صمیمیش) ۲۳ سالشووووونههههه باورتون میشه؟ شبیه دختر بچه های ۱۵ ساله ان. کلا من هر چی بازیگر آمریکایی دیدم خیلی کمتر از سنشون میخورن. اینا غم و غصه ای ندارن که، چرا پیر بشن؟

اونا چه میفهمن جنگ و گرونی و تورم و خشکسالی و بی برقی چیه😕

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

خدایا میشه سری بعدی روحم در بدن یه دختر امریکایی یا اروپایی کلا خارجکی خوشگل حلول کنه بسیار ثروتمند ابر ثروتمنداااا😅

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

بچه ها لطفا 

بیاین به چیزهای مثبت زندگیمون فکر کنیم 

واقعا فکر کردن به قسمت های منفی زندگیمون فقط حال روحیمون رو ناراحت تر میکنه 

لطفا بیاین حرف های مثبت بزنیم

قطعا هممون اتفاق های مثبت در زندگیمون داریم 

بیاین حداقل خودمون به فکر خودمون باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا خودشون بیبی فیسن چه ربطی به غم و غصه داره

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

کوو

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋