2777
2789

من دقیقا یک ماه قبل فهمیددم برا بار سوم بادارم خواستم سقط کنم نبض داشت ترسیدم نکردم این کارو خدا شاهده از  اون روز تا الان یک روز خوش نداشتم افسرده شدم عصبی شدم خواب ندارم حتی با دوتا بچم هم نمیتونم حرف بزنم تو خونمون کلا همه افسرده شدیم به خاطر حال من الان خیلی پشیمونم میگم کاش همون 5هفته بودم سقط میکردم تا این همه عذاب نکشم کلی روانشانس و روانپزشک و دعا کن هم رفتم هر امام زاده ای که نزدیک بود رفتم الان اصلا حالم خوب که نشد هیچ بدتر هم شدم الکی نشستم یهو بدو بیراه میگم دیگه خسته شدم از جنگ میترسم به شدت از گرونی خستمه به شدت موندم بین زمین و آسمون ای خدااااااااا چرا آرومم نمیکنی

سلام. کارتون داشتم. کدوم کامنت یا تاپیکتون رو لایک کرده بودم که خودم یادم بیاد؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن خودتو اینقدر اذیت نکن . بگو میسپارمش ب خدا . کاریت نباشه خدا خودش همه چی  رو درست می‌کنه برا خودتو و بچع

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

عزیزم من پنج ماهه بودم که داداشم فوت کرد، ببین چه حالی داشتم اون موقع، الان خداروشکر دخترم که اومد هم غم منو کم کرد هم غم خانوادمو... 

ناشکری نکن

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

خدا چرا آرومم نمیکنه چرا دارم روانی میشم یعنی شدم چرااااا ای خدا

ببین اگر میتونی بعد نماز صبح بشین با امام زمان درد و دل کن و حرف بزن ایشون امام حاصر ما و پدرماست قطعا جوابتو میدن منم تجربه کردم 

اگر نمیتونی بشین براشون نامه بنویس بذار لای قران بخش سوره یاسین 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بخدا دست خودم نیست سه تا بچه واقعا فکرش آزارم میده

منم ۳۰ سالگی بچه دار شدم دومی میفته تو همین سن و سال شما ان شاالله

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

ببین یه چیزی بهت میگم ایشالا حالت خوب سه چقدر نعمت خدارو بدونی ،معلومه مامان خوبی هستی ،تو مدرسه بچه های استثنایی وکمد ذهن بودم پرونده هاشونو سابقه خانودشونو می‌خوندم همشون یا تو خونشون دعوا بوده موقع بارداری مادر یا مادر عصبی وغمگین ،،مادر خوب شاد باش که روی ذهن و رفتار بوت خیلی اثر داره