من دقیقا یک ماه قبل فهمیددم برا بار سوم بادارم خواستم سقط کنم نبض داشت ترسیدم نکردم این کارو خدا شاهده از اون روز تا الان یک روز خوش نداشتم افسرده شدم عصبی شدم خواب ندارم حتی با دوتا بچم هم نمیتونم حرف بزنم تو خونمون کلا همه افسرده شدیم به خاطر حال من الان خیلی پشیمونم میگم کاش همون 5هفته بودم سقط میکردم تا این همه عذاب نکشم کلی روانشانس و روانپزشک و دعا کن هم رفتم هر امام زاده ای که نزدیک بود رفتم الان اصلا حالم خوب که نشد هیچ بدتر هم شدم الکی نشستم یهو بدو بیراه میگم دیگه خسته شدم از جنگ میترسم به شدت از گرونی خستمه به شدت موندم بین زمین و آسمون ای خدااااااااا چرا آرومم نمیکنی
سلام. کارتون داشتم. کدوم کامنت یا تاپیکتون رو لایک کرده بودم که خودم یادم بیاد؟
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین یه چیزی بهت میگم ایشالا حالت خوب سه چقدر نعمت خدارو بدونی ،معلومه مامان خوبی هستی ،تو مدرسه بچه های استثنایی وکمد ذهن بودم پرونده هاشونو سابقه خانودشونو میخوندم همشون یا تو خونشون دعوا بوده موقع بارداری مادر یا مادر عصبی وغمگین ،،مادر خوب شاد باش که روی ذهن و رفتار بوت خیلی اثر داره