2777
2789

ماعقدیم.

من ۲۹ سالمه شوهرم ۳۲

من ازدواج دوممه یه دختر ۱۰ ساله دارم که امسال میره چهارم.

شوهرم مجرده و خودش منو دید و خیلیم پیگیری کرد تاپیداکنه ادرس شمارمونو ... باج هم داد حتی به یه سری تا شمارمونو گیر بیاره.

دخترم باپدرشه ولی خونشون نزدیکه به خونه بابام و هروقت خرید یا گردش میخوایم بریم وسط هفته هامیریم مادردختری بیرون و توماه سه چهار بار میشه نه بیشتر .

هیچوقت از وقته شوهرم نزدم و شوهرم جایگاه خودشو داشته هرهفته از چهارشنبه ظهر میریم خارج شهر تاجمعه پیش همیم دوتایی راحت و صمیمی و رابطمونم خوبه خداروشکر مشکل خاصی نیست هیچی  

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

الانم نزدیک عروسیمونه 

از زمان دوسه ماهه ی دوستیمون تاحالا یه مشاور داریم که گاهی میریم یه سر پیشش . امروز رفتیم براش کارت عروسی بردیم 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

همیشه اول یکم باجفتمون حرف میزنه بعد من میرم بیرون بعد من میرم داخل شوهرم میاد بیرون 

عزیزم کارما آدرس خونه هممونو داره 

شاید کلید حل مشکلت همین جمله باشه

خوب بهش فکر کن 

من الان اتفاقی تو سایت تاپیک شمارو دیدم 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

خلاصه من بیرون بودم قشنگ یه تیکه شنیدم صدای شوهرمو که گفت اشتباه کردم ... من فکر کردم بجه داره خب مثل بچه فامیل میره میاد گاهی عین مهمون ازطرفی به اینم حق میدم مادره خودم ۳۲ سالمه یروز ننمو نبینم میپوکم ولی سخته دیگه ... بعد نمیدونم مشاور چی گفت که شوهرم گفت منکه خب پدرنشدم چمیدونم.

یه تیکم داشت میگفت خانومه گذشت داره خانوادش خیلی باانصاف باشخصیت تقصیر منه من اشتباه کردم 😔