2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ببین خیلی باهاش خوب رفتار میکنن براش خرج میکنن اینم احساس دین میکنهرو مخمم هستچجوری باید رفتارکر ...

من همسرم طرف اگه از طلاهم باشه من بگم حس خوبی نمیگیرم دورشونو خط میکشه

خدا سر شاهده

قبل عید ما هرشب میرفتیم جیگرکی رفیقش شب نشینی

بعد کم کم مشتریاشون که هم سن و سال بودن و دائمی بودن اوناهم به جمع ما ملحق شدن

یه زنه بود با دوس پسرش بعد کلا تایمی ک میومدن پیش ما میخواست مثلا با شوهر من حرف بزنه هی دهنشو سه متر باز میکرد میخندید یا هی پا میشد میرفت پای بساط میگفت دااااش کمک نمیخوای😑

خلاصع دیگه من همسرم گفتم دیگه نریم اونجا این زنه یجوریه و با خانومه رفیقه همسرمم حرف زدم گفتم این زنه بخدا که یجوریه حالم ازش بد میشه انرژیش خیلی سنگینه

خلاصه سرتو درد نیارم زنه هم به رفیق شوهرم چسبیده بود مخشو بزنه هم اینکه گندش در اومد خانوم شوهر داشتهههه شبایی که شوهرش ماموریت بوده بااین پسره میومده بیرون

آواکادو سایت🥑                                                            

تو هم خیلی بی خیالی جیغ و داد راه بنداز با دوستت دعوای حسابی بکن و برو خونه بابات تا شوهرت بیاد التم ...

ببین واقعا انقدر جیغ و داد کردم

خستم

دیگه راهی به ذهنم نمیرسه

ولی وقتی دوس نداره بفهمه

شاید منم نخوام دیگه باش بمونم

تو هم خیلی بی خیالی جیغ و داد راه بنداز با دوستت دعوای حسابی بکن و برو خونه بابات تا شوهرت بیاد التم ...

عه شما کاربر اقایی

بنظرت چرا انقد زبونه پیش این دوستش و زنش

همش طرفشو میگیره

من همسرم طرف اگه از طلاهم باشه من بگم حس خوبی نمیگیرم دورشونو خط میکشهخدا سر شاهدهقبل عید ما هرشب می ...

یاااخدا

باز دم شوهرت گرم همچین اخلاق خوبی داره

و سریع میفهمه قضیه رو

نامزد گلابی من هزاربار باهاش دعوا کردم ولی نمیفهمه

نونش تو نفهمیدنه

یاااخداباز دم شوهرت گرم همچین اخلاق خوبی دارهو سریع میفهمه قضیه رونامزد گلابی من هزاربار باهاش دعوا ...

چی بگم بخدا

مردا هرکدوم یجورن باز خانوما حس میکنم همه اخلاقن یجوریم فقط گاهی عصبی هستیم همین

آواکادو سایت🥑