2777
2789
عنوان

شوهرم به مشاور گفت پشیمونه از ازدواجش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3350 بازدید | 53 پست

خیلیم بهم محبت میکنه بهترین عروسیو داره برام‌میگیره درحالیکه اصلا خودش دوس نداشت عروسی و میگفت تودلت میمونه .

خونه بنامم زده 

ماشین برام خریده 

مربی خصوصی یوگا و بدنسازی و رقص گرفته برام

هرماه پریودی میبره جیگر و فلان 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چقدر هم خوب باشین، حرف و نگاه مردم داغونتون میکنه

چشم خوردن منظورتونه؟ 

اخه من چشم خوردن دارم که ازدواج قبل خونه بابام زایمان کردم ؟ 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

خلاصه من بیرون بودم قشنگ یه تیکه شنیدم صدای شوهرمو که گفت اشتباه کردم ... من فکر کردم بجه داره خب مث ...

خب شما چکار کردی بعدش؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

نمیدونم چطور بگم متوجه بشین اما الزاما پشیمونی دلیل بر دوست نداشتن رابطه یا چیزی نیست

مثلا من خودم از اینکه با دوست پسرم هستم پشیمونم

خیلی اقاست دوسش هم دارم برگردم عقب باز هم انتخابش میکنم ولی پشیمونم

چون زندگی جوری چیده شده تو اون تایمی که دوست نداشتم برم تو رابطه

الان احتمالا همسر شما هم تو همین وضعه 

میبینی پشیمونه و هنوز نرفتید سر زندگیتون جدا شو این درست که نمیشه بدترم میشه

بهیچ عنوان نمیتونم جدابشم 

۱_شرایط خانواده (اعصابشونوندارم دیگه ازین سن به بعد)

۲_ازدواج دوممه 

۳_شوهرم واقعا خوبه خانوادشم خیلی باهام خوبن حیفیم میاد 

اصلا پرام ریخت که این حرفو زد 

اصلا هم به روم نیاوردم 

یه تصمیمی دارم اما.... 

نمیدونم درسته یانه 

ای بابا چقد بده که این حس‌ رو دارهبه روش آوردی صحبت کردید؟

نه 

چون جوری رفتار نکرده که بتونم بگم اینجوری حسسسسس کردم که پشیمونی 

مجبور میشم بگم شنیدم 

واین ممکنه ازین به بعد نسبت به مشاور اومدن گارد بگیره 

و من واقعا به مشاور احتیاج دارم طی زندگی 

خیلیم بهم محبت میکنه بهترین عروسیو داره برام‌میگیره درحالیکه اصلا خودش دوس نداشت عروسی و میگفت تودلت ...

سعی کن تو زندگی   اینقدر   با محبت  و خانوم   و مهربون   باشی

‌که همیشه  بابت   داشتنت خدا رو  شکر کنه

این کاراایی هم که میکنه  مربوط به شخصیت و منش و طبع بلند خودشه

یه جا گفتند

او  در خور  خود  کند   و  تو در  خور خود

رفتار هرکی در  خور شخصیتشه 

انشاءالله خوشبخت شید گلم

اون  حرفها خصوصی بوده   و  حرف دلش به مشاور

نباید  می شنیدی  و حالا هم که شنیدی    زندگی و رو به کام خود  تلخ نکن  و نشنیده بگیر

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
خب شما چکار کردی بعدش؟

خیلی عادی رفتار کردم ولی بددددد دلم شکسته