2777
2789
عنوان

شوهرم به مشاور گفت پشیمونه از ازدواجش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 53 پست

تاجلسه بعدی مشاوره دق میکنم 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

دقیقا شنیدم گفت خانومه خانوادش حرف ندارن ولی من اشتباه کردم

بازم با مشاور صحبت کن

بعدم ی حرز اصل بخر

چشم شور همیشه بوده و هست

لعنت ب شیطان ک این شک ب دلت انداخته

میرم حرم امام رضا دعات میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم با مشاور صحبت کنبعدم ی حرز اصل بخرچشم شور همیشه بوده و هستلعنت ب شیطان ک این شک ب دلت انداختهمی ...

دورت بگردم مشهدی؟ 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

ماتوحرم امام رضا عقد کردیم ازش خواستم برام پدری کنه سر عقدم باشه و ضامن خوشبختیمون بشه زنگ بزنم حرمش ...

آره من همه تاپیکاتو خوندم و میشناسمت

آره عزیزم حتما اگه ارومت می‌کنه زنگ بزن

دورت بگردم مشهدی؟

هر روز شده ی صدقه بنداز ‌‌‌‌‌یااسفند دود کن از حال خوبیاتون اصلا استوری و عکس و فیلم نذار چشم شور زیاده 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

تاجلسه بعدی مشاوره دق میکنم

این فکر و نظر به مغزش خطور کرده ،نمیخوام بترسی ولی یکم پایه فکرش لغزیده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
آره عزیزم

دعام کن توروخدا