یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب این که میگی سرش تو گوشیه الان دیگه بیشتریا همینجورین .حالا بچه اومد سرگرم اون میشه .
فکر کن الان سه روزه کلا حتی انگشتمون هم به هم نخورده اخه مگه من ازدواج کردم اینجوری شه خونه مامانم داشتم مثل شاه زندگی میکردم اومد گفت ال میکنم بل میکنم باور کردم ازدواج کردم ولی هنوز یه سال نشده اینجوری فکر کن دوسال دیگه چی میشه اخه
اینکه اصلا نمیدونه متاهل شده همش سر تو گوشی همش خواب فیلم کلا سر هم 4ساعت تو خونه نی بقیش سر کاره بعد هم که میاد خونه سرگرم اینستا و فیلمه منم شهر غریب ازدواج کردم نمیگه اینم نیاز داره
چرا خانوما وقتی باردار میشن یادشون میفته شوهرشون بده و به درد نخوره و هزارتا اخلاق بد داره تو این چن ...
چرا نمیخونی میگم من کلا 5ماه ازدواج کردم کلا اینجوری بارداریمم یهویی شد الان هم روز به روز داره بدتر میشه تقصیر خودمم هست هردفعه راحت میگذرم از همه چیز سریع اشتی میکنم اونم عقل و درک نداره