2777
2789
قبلش اینجچری نبود از وقتی باردار شدم بدتر شده اصلا بیخیال بیخیال ازت متنفرم

عیبی نداره مس 

هرنونلت قاطی کرده پس

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چه هورمونی ریخته به هم ادمی هم که باردار نباشه چطور میتونه با اینجوری ادمی بسازه اخه

خوب این که میگی سرش تو گوشیه الان دیگه بیشتریا همینجورین .حالا بچه اومد سرگرم اون میشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی بابا بد شد که ولی اگر حس می‌کنی چیز خاصی نیست و بخاطر یکم بی محلی و کوچیک ازین چیز زندگیتو خراب ...

بخوامم هیچ راهی ندارم اخه چکار کنم با این بچه بدبخت الان تو 3 ماهم اون احمقه نمیفهمه من دلم هم واسه خودم میسوزه هم بچم

بخوامم هیچ راهی ندارم اخه چکار کنم با این بچه بدبخت الان تو 3 ماهم اون احمقه نمیفهمه من دلم هم واسه ...

خوب الان مشکلت چیه باهاش

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

خوب این که میگی سرش تو گوشیه الان دیگه بیشتریا همینجورین .حالا بچه اومد سرگرم اون میشه .

فکر کن الان سه روزه کلا حتی انگشتمون هم به هم نخورده اخه مگه من ازدواج کردم اینجوری شه خونه مامانم داشتم مثل شاه زندگی میکردم اومد گفت ال میکنم بل میکنم باور کردم ازدواج کردم ولی هنوز یه سال نشده اینجوری فکر کن دوسال دیگه چی میشه اخه 

چرا خانوما وقتی باردار میشن یادشون میفته شوهرشون بده و به درد نخوره و هزارتا اخلاق بد داره 

تو این چندماه بارداری چه اتفاقی میفته که قبلش نبوده؟؟ 

یعنی چندماه قبلش شوهرش رو نمیشناخته!! 

یا تو  بارداری همه اخلاق های بدش رو شده؟؟ 

خوب الان مشکلت چیه باهاش

اینکه اصلا نمیدونه متاهل شده همش سر تو گوشی همش خواب فیلم کلا سر هم 4ساعت تو خونه نی بقیش سر کاره بعد هم که میاد خونه سرگرم اینستا و فیلمه منم شهر غریب ازدواج کردم نمیگه اینم نیاز داره

ببخشید ولی وقتی خانم حامله میشه مرد نسبت به زن خیلی سرد میشه و به نظرم ترس از رابطه دارن به خاطر بچه

۵ ماه خیلی کم بود باید جلوگیری میکردی اول زندگیت خوب عشق و حالو میکردی 

اینکه اصلا نمیدونه متاهل شده همش سر تو گوشی همش خواب فیلم کلا سر هم 4ساعت تو خونه نی بقیش سر کاره بع ...

عزیزم الان باردار هم هستی حساس تر شدی و کار همسرت هم اشتباهه بهترین راه این هست که باهاش صحبت کنی

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

احمقه همش سرش تو گوشیه همش فیلم اینستا تا 9ونیم شب سرکار شب هم هر دفعه به یه بهونه ای تا 10 کارشو طو ...

چقدرم زود باردار شدی ای کاش خستگی عروسی از تنت بیرون می‌ یامد

پس اونایی خانمهایی که شوهرشون بیکارن و همش سرشون تو گوشی هست چی بگن یا ساعت کاریشون کمه

خداروشکر تا ده نیست شوهرت

چرا خانوما وقتی باردار میشن یادشون میفته شوهرشون بده و به درد نخوره و هزارتا اخلاق بد داره تو این چن ...

چرا نمیخونی میگم من کلا 5ماه ازدواج کردم کلا اینجوری بارداریمم یهویی شد الان هم روز به روز داره بدتر میشه تقصیر خودمم هست هردفعه راحت میگذرم از همه چیز سریع اشتی میکنم اونم عقل و درک نداره