2777
2789
اینکه اصلا نمیدونه متاهل شده همش سر تو گوشی همش خواب فیلم کلا سر هم 4ساعت تو خونه نی بقیش سر کاره بع ...

قبل اینکه میاد خونه خودت تو فلش فیلم بریز چند تا شام بخورید جمع کنید بعدم چای و میوه کنار هم دراز بکشین فیلم ها بزار ببینید چند بار اینطوری کن عادت می‌کنه ماله منم تو گوشی بازی میکرد اینستا نداره ولی سریع فیلم میزاشتم .الان اون عادت کرده فیلم نداریم .هر چی میشه سریع چیه طلاق.حق داری نیاز به توجه و محبت داری وقتی بلد نیست تو به راه بیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل اینکه میاد خونه خودت تو فلش فیلم بریز چند تا شام بخورید جمع کنید بعدم چای و میوه کنار هم دراز بک ...

نه اتفاقا بلده میگم من از صبح تا شب تو خونم در و دیوار نگاه میکنم که تو بیای یه کلمه حرف بزنیم میگه چه حرفی داریم بزنیم باز سر میکنه تو فیلم و گوشی

فکر کن الان سه روزه کلا حتی انگشتمون هم به هم نخورده اخه مگه من ازدواج کردم اینجوری شه خونه مامانم د ...

درست میشه نگران نباش .الان دیگه با یه بچه میخای چیکار کنی صبور باش .باهاش حرف بزن اینجوری بهتر جواب میگیری تا با قهر کردن و به جدایی فکر کردن .

عزیزم بخاطر هورموناته 

وگرنه مشکل سختی نیست

خواهر من سر بارداری دوم که دوقلو بودن چند بار میخواست الکی خودکشی کنه 

میگفت خیلی سخته اصلا دل آشوب بود 

دائم غم. ین بود و گریه می کرد 

بعد از زایمان مفت نمیدونم چرا اونطور شده بودم 

درست میشه نگران نباش .الان دیگه با یه بچه میخای چیکار کنی صبور باش .باهاش حرف بزن اینجوری بهتر جواب ...

با خوبی بهش گفتم با قهر گفتم با قربون صدقه گفتم ولی چه فایده ادم احمق احمقه کسی که نخواد بفهمه فایده ندارع

نه اتفاقا بلده میگم من از صبح تا شب تو خونم در و دیوار نگاه میکنم که تو بیای یه کلمه حرف بزنیم میگه ...

تو به راه بیارش .قبل رسیدن خونه بگو آماده ام بریم یه دور بزنیم یا شام بخوریم بگو بریم یه بستنی بیرون بخوریم.با آرامش قلقش رو الان که اول زندگیه به دست بیار .بعد بچه خیلی اوضاع درهم بدهم میشه تا چند وقت .رهاش نکن.

3ماهه نه دلم نمیاد بچمو سقط کنم من 32 سالمه دیگه نمیتونم بچه دار شم بعدا

نه پس سه ماه خیلیه

ایشالا زندگیت درست بشه🥰

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

خاک بر سرت با راه حلت

خاک تو سر خودت 

من فهمیدم راه حل درستی ندادم پاک کردم 

چقدر بی شخصیتیت واقعا

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

جمعه فقط تعطیل اونم مگه عصرش بگه بریم بیرون یه دور بزنیم

خب پس وقتی فقط یه جمعه تعطیله از همون جمعه استفاده کن و باهاش برو بیرون 

ولی برای حرف زدن مردا کلا حرف نمیزنن شوهر خواهرای منم همینن ساعت  ۹ میان غذا میخورن بعدش گوشی